22.9.2021

Cityvarasto Oyj laajenee Savonlinnaan

Cityvarasto Oyj on ostanut 30.6.2021 Finanssikiinteistöt Oy:ltä Trevian Asset Management Oy:n hallinnoiman Savonlinnan keskustassa osoitteessa Olavinkatu 45 sijaitsevan kiinteistön, jolla sijaitsee 4-kerroksinen rakennus pinta-alaltaan n. 5 200 m². Kiinteistö on omalla tontilla Savonlinnan ydinkeskustassa.

Cityvarasto laajenee Savonlinnaan

Olavinkatu 45 sijaitsevan kiinteistö on rakennettu vuonna 1974. Kiinteistössä on paljon muuntojoustavia tiloja; toimitiloja, toimistoja, varastotiloja, työ- ja tuotantotiloja, autohallitiloja sekä asuntoja. Pihalla on iso paikoituskansi. Kiinteistössä toimii useita yrityksiä ja yrittäjiä, joiden toiminta jatkuu ennallaan. Tiloihin on suunnitteilla myös moderni pienvarastohotelli, joka on tarkoitus avata 2022.

Cityvarasto on valtakunnallinen pienvarastoyritys. Maailmanlaajuiset trendit kuten kaupungistuminen, asuntojen ja säilytystilojen pieneneminen sekä tavarapaljous ja lisätilan tarpeen kasvu luovat kysyntää pienvarastoinnille. 

Kiinteistökaupan myötä Cityvarasto vahvistaa asemaansa valtakunnallisena toimijana.  Kaupan jälkeen yhtiöllä on 51 toimipistettä suurimmissa kaupungeissa ympäri Suomen: Helsinki, Espoo, Vantaa, Oulu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Naantali, Joensuu, Järvenpää, Kerava, Turku, Tampere, Seinäjoki, Savonlinna, Pori, Porvoo, Hämeenlinna, Rovaniemi, Porvoo, Ylöjärvi, Vaasa ja Hyvinkää


Sijoittajayhteydet

Cityvaraston sijoittajayhteydet
Ville Stenroos
  • Toimitusjohtaja
  • puhelinumero029 123 4747
Cityvaraston sijoittajayhteydet
Matti Leinonen
  • Talousasiantuntija
  • Puhelinumero029 123 4768