28.10.2021

Cityvarasto Oyj avaa toimipisteen Vaasaan

Cityvarasto Oyj on ostanut 51% Kiinteistöosakeyhtiö Liisanlehdon osakkeista 3.8.2021. Kiinteistöön avataan noin 2 000 m² suuruinen moderni pienvarasto, julkisivu remontoidaan ja piha-alueelle tullaan sijoittamaan vuokrattavia kontteja. Muutostyöt alkavat syksyllä 2021.

Cityvarasto Oyj avaa toimipisteen Vaasaan

Cityvarasto Oyj on ostanut 51% Kiinteistöosakeyhtiö Liisanlehdon osakkeista 3.8.2021. Vaasassa osoitteessa Liisanlehdontie 2 sijaitsevasta kiinteistöyhtiöstä tuli Cityvaraston tytäryhtiö. Kiinteistöosakeyhtiöllä on oma 16802 m² tontti kehittyvällä Liisanlehdon alueella, johon rakennetaan uutta Prismaa, ja tulossa on myös uusi iso Citymarket sekä lähistölle on suunnitteilla akkutehdas.

Kiinteistöön avataan noin 2000 m² suuruinen moderni pienvarasto, julkisivu remontoidaan ja piha-alueelle tullaan sijoittamaan vuokrattavia kontteja. Muutostyöt alkavat syksyllä 2021.

Cityvarasto on valtakunnallinen pienvarastoyritys. Maailmanlaajuiset trendit kuten kaupungistuminen, asuntojen ja säilytystilojen pieneneminen sekä tavarapaljous ja lisätilan tarpeen kasvu luovat kysyntää pienvarastoinnille. 

Kiinteistökaupan myötä Cityvarasto vahvistaa asemaansa valtakunnallisena pienvarastoyhtiönä. Yhtiöllä on 52 toimipistettä suurimmissa kaupungeissa ympäri Suomen: Helsinki, Espoo, Vantaa, Oulu, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Naantali, Järvenpää, Kerava, Turku, Tampere, Seinäjoki, Savonlinna, Pori, Porvoo, Hämeenlinna, Rovaniemi, Porvoo, Ylöjärvi, Vaasa ja Hyvinkää. 


Sijoittajayhteydet

Cityvaraston sijoittajayhteydet
Ville Stenroos
  • Toimitusjohtaja
  • puhelinumero029 123 4747
Cityvaraston sijoittajayhteydet
Matti Leinonen
  • Talousasiantuntija
  • Puhelinumero029 123 4768