18.2.2021

Cityvarasto laajenee Kouvolaan

Cityvarasto Oyj on ostanut 4.2.2021 kiinteistön ja määräalan Kouvolan kaupungilta osoitteesta Prikaatintie 3. Kiinteistö sijaitsee hyvin keskeisellä paikalla Kouvolan Kasarminmäellä. Kasarminmäki muodostuu yhtenäisistä vanhoista suojelluista rakennuksista, jotka ovat toimineet aikanaan armeijan varuskuntana. Alue on merkitty valtakunnallisesti merkittävien rakennettujen kulttuuriympäristöjen luetteloon. Nykyään Kasarmimäellä toimii Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK ja yrityskehityskeskus.

Cityvarasto Oyj laajenee Kouvolaan

Prikaatintie 3ssa sijaitseva rakennus on kaksikerroksinen, kaunis ja asemakaavassa suojelluksi merkitty. Sen kokonaispinta-ala on 1 045 neliötä ja se on rakennettu vuonna 1900 Suomen suurruhtinaskunnan armeijan käyttöön. Rakennus on aiemmin toiminut armeijan varusvarastona ja ostohetkellä se toimi Kouvolan kaupungin omassa käytössä varastona. Cityvarasto tulee remontoimaan rakennuksen ja avaa siihen modernin pienvarastohotellin kesällä 2021.


Kouvolaan avattava toimipiste vahvistaa Cityvaraston asemaa valtakunnallisena pienvarastoyrityksenä. Yhtiöllä on kaupan jälkeen 43 toimipistettä suurimmissa kaupungeissa ympäri Suomen: Helsinki, Espoo, Vantaa, Oulu, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Naantali, Järvenpää, Kerava, Turku, Tampere, Seinäjoki, Pori, Hämeenlinna, Rovaniemi, Porvoo, Kotka, Kouvola ja Hyvinkää.


Cityvarasto Oyj on vuonna 1999 perustettu valtakunnallinen pienvarastoyritys. Pienvarastojen vuokraamisen lisäksi yhtiö myy asiakkailleen pakkaustarvikkeita, lähetys- ja vastaanotto-palveluita, pienvarastovakuutuksia sekä vuokraa toimitiloja sekä Business Center toimistohuoneita ja tarjoaa osoitepalvelua. Konserniin kuuluva PakuOvelle.com on Suomen tunnetuimpia pakettiautojen vuokrausyrityksiä, joka tarjoaa pakettiautojen vuokrauksen lisäksi myös vuokralaatikoita sekä muutto- ja kuljetuspalveluita. Yhtiöllä on n. 100 vuokrattavaa pakettiautoa 27 noutopisteessä ympäri pääkaupunkiseutua sekä Turussa, Tampereella ja Kuopiossa.

 


Sijoittajayhteydet

Cityvaraston sijoittajayhteydet
Ville Stenroos
  • Toimitusjohtaja
  • puhelinumero029 123 4747
Cityvaraston sijoittajayhteydet
Matti Leinonen
  • Talousasiantuntija
  • Puhelinumero029 123 4768