19.3.2019

Pohjoismaiden suurin pienvarasto-kiinteistö Länsi-Vantaalle

Vantaan Kaivokselaan avautuu kuluvan vuoden lopulla moderni pienvarastohotelli, josta löytyvät kaikki varastointiin ja muuttoon liittyvät palvelut. Voit vuokrata muuttolaatikkoja sekä hankkia ja vuokrata muita muutossa tarvittavia tuotteita. Kiinteistössä on lisäksi runsaasti logistiikka-ja tuotantotiloja, harrastetilaa sekä eri suuruisia toimisto-ja kokoustiloja. Toimistosiivessä aukeaa Business Center, piha-alueelle sijoitetaan PakuOvelle.comin pakettiautoja vuokrakäyttöön ja pohjakerrokseen tulee bändeille harjoittelutiloja.

Pohjoismaiden suurin pienvarasto-kiinteistö Länsi-Vantaalle

Kiinteistön kokonaispinta-ala on noin 20700 m²,ja kiinteistön uusi omistaja Kiinteistöosakeyhtiö Vantaan Painotalo on osa Cityvarasto konsernia. Kohde sijaitsee erittäin näkyvällä paikalla Hämeenlinnan väylän vieressä Kehä I:n ja Kehä III:n välissä, osoitteessa Vetokuja 4. Ajomatkaa Helsingin keskustaan ja lentokentälle on vain noin 15 minuuttia.Tiloissa on aiemmin toiminut muun muassa sanomalehti Uuden Suomen, Kauppalehden sekä Iltalehden tuotanto ja toimitus.

Cityvarasto tarjoaa asiakkailleen turvallisia ja laadukkaita pienvarastoja, joiden vuokraus on helppoa, ja jotka ovat lähellä asiakkaita ja joihin kulkeminen ja pääsy ovat vaivatonta. Yhtiöllä on 40 toimipistettä Suomen suurimmissa kaupungeissa. Tytäryhtiö PakuOvelle.com tarjoaa helpon ja laadukkaan tavan vuokrata pakettiauto kaikkiin kuljetustarpeisiin. Yhdessä konserni rakentaa Muuttajan tavarataloa, josta muuttoa suunnitteleva ja tekevä saa yhdestä paikasta kaikki muutossa tarvitsemansa palvelut. Cityvarasto-konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 8,5 milj. € ja käyttökate 2,4 milj. €. Yhtiön omistamien kiinteistöjen markkina-arvo on 55 miljoonaa euroa.

Lisätietoja: Ville Stenroos, toimitusjohtaja, Cityvarasto Oyj
ville.stenroos@cityvarasto.fi, p. 0400 206 106
Cityvarasto.fi, PakuOvelle.com


Sijoittajayhteydet

Cityvaraston sijoittajayhteydet
Ville Stenroos
  • Toimitusjohtaja
  • puhelinumero029 123 4747
Cityvaraston sijoittajayhteydet
Matti Leinonen
  • Talousasiantuntija
  • Puhelinumero029 123 4768