Cityvarasto Avainlippu - Suomalaista palvelua

CITYVARASTO SIJOITTAJILLE

Cityvarasto on vuonna 1999 perustettu valtakunnallinen pienvarastoyritys. Sen liikevaihto ja käyttökate ovat kasvaneet joka vuosi perustamisesta lähtien. Vuonna 2016 liikevaihto oli 5,14 milj. € ja käyttökate 1,88 milj. € (37%). Cityvarasto on kannattavuudella ja toimipisteiden lukumäärällä mitattuna alan markkinajohtaja Suomessa. Yhtiön omistamien kiinteistöjen arvioitu markkina-arvo on 42 milj. €.

Cityvaraston liiketoiminnan ydin on kiinteistöjen ostaminen ja muuntaminen moderneiksi pienvarastohotelleiksi. Yhtiö on n. 31 % markkinaosuudellaan ja 33 pienvarastotoimipisteellään sekä 65 000 neliöllään Suomen suurin pienvarastoyhtiö. Pienvarastomarkkina kasvaa edelleen nopeasti ja Cityvarasto pyrkii kasvattamaan markkinaosuuttaan. Verrokkimaissa pienvarastomarkkina on suhteessa selvästi suurempi ja kasvu jatkuu edelleen voimakkaana.  Yhtiö on lanseerannut franchising konseptin laajentuakseen entistä pienemmille paikkakunnille Suomessa. Ensimmäinen franchising-piste on avattu Hyvinkäälle.

Erinomainen kannattavuus  -2017 käyttökate-ennuste on 2,15milj. € (37 %) ja liikevaihtoennuste on 5,8 milj. €. Täysillä toimipisteillä saavutetaan noin 50 % käyttökate. Maailmalla pörssilistatut yhtiöt saavuttivat jopa 73 % käyttökatteen. Pienvarastoliiketoiminta ei ole suhdanneherkkä toimiala ja se on kannattavampaa kuin asuntosijoittaminen.

Innovatiivinen kasvuyhtiö – yhtiö on kehittänyt alalla maailman ensimmäisen verkkokaupan, josta saimme FEDESSA:n ”Innovation of the Year” palkinnon Portugalissa vuonna 2011. Kasvu Open 2016 kasvukilpailussa Cityvarasto oli 8. parhaan yrityksen joukossa yli 700 osallistujasta.