29.6.2021

Cityvarasto Oyj osti kiinteistön Ylöjärveltä Tampereen lähistöltä

Cityvarasto Oyj on ostanut 28.6.2021 Ylöjärvellä osoitteessa Teollisuustie 4 sijaitsevan kiinteistön, jonka pinta-ala on n. 5000 m2. Kiinteistöön on hyvät kulkuyhteydet ja se sijaitsee omalla tontilla, näkyvällä paikalla Tampere-Vaasan tien läheisyydessä sekä Tampereen ohitustien vieressä Soppeenmäen teollisuusalueella. Kiinteistöön tullaan avaamaan moderni pienvarasto 2021 lopussa ja tiloissa aloittaa kesällä 2021 toimintansa autoliike Autodeal sekä pakkaustarvikekauppa Exemi Oy.

Cityvarasto Oyj osti kiinteistön Ylöjärveltä Tampereen lähistöltä

Cityvarasto Oyj on ostanut 28.6.2021 Ylöjärvellä osoitteessa Teollisuustie 4 sijaitsevan kiinteistön, jonka pinta-ala on n. 5000 m2. Kiinteistöön on hyvät kulkuyhteydet ja se sijaitsee omalla tontilla, näkyvällä paikalla Tampere-Vaasan tien läheisyydessä sekä Tampereen ohitustien vieressä Soppeenmäen teollisuusalueella.


Aikaisemmin kiinteistössä on harjoitettu keittiökalusteiden valmistusta ja myyntiä. Kiinteistöön tullaan avaamaan moderni pienvarasto 2021 lopussa ja tiloissa aloittaa kesällä 2021 toimintansa autoliike Autodeal sekä pakkaustarvikekauppa Exemi Oy.


Cityvarasto on valtakunnallinen pienvarastoyritys. Maailmanlaajuiset trendit kuten kaupungistuminen, asuntojen ja säilytystilojen pieneneminen sekä tavarapaljous ja lisätilan tarpeen kasvu luovat kysyntää pienvarastoinnille.

Kiinteistökaupan myötä Cityvarasto vahvistaa asemaansa Tampereen seudulla. Yhtiö palvelee asiakkaita jo kolmessa toimipisteessä Tampereella, ja Ylöjärvi kasvavana ja kehittyvänä kaupunkina on hyvä kohde pienvarastotoiminnalle. Kaupan jälkeen yhtiöllä on 45 toimipistettä suurimmissa kaupungeissa ympäri Suomen: Helsinki, Espoo, Vantaa, Oulu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Naantali, Järvenpää, Kerava, Turku, Tampere, Seinäjoki, Pori, Porvoo, Hämeenlinna, Rovaniemi, Porvoo, Ylöjärvi ja Hyvinkää.


Sijoittajayhteydet

Cityvaraston sijoittajayhteydet
Ville Stenroos
  • Toimitusjohtaja
  • puhelinumero029 123 4747
Cityvaraston sijoittajayhteydet
Matti Leinonen
  • Talousasiantuntija
  • Puhelinumero029 123 4768