PakuOvelle.com hoitaa nyt myös muutot kaikenkokoisiin asuntoihin pääkaupunkiseudulla!

Oletko viemässä tavaroitasi johonkin pääkaupunkiseudun Cityvarastoon? Vai tarvitsetko asuntomuuttoosi apua? Meiltä tilaat muuttopalvelun helposti ja nopeasti tilauslomakkeemme kautta. Valitse tarpeesi mukaan jokin edullisista ja helpoista muuttopaketeistamme ja otamme sinuun pian yhteyttä lopullisen tarjouksen kanssa. PakuOvelle.com hoitaa kaikenkokoisiin asuntoihin muutot nyt myös pääkaupunkiseudulla!

PakuOvelle.com muutot - edullinen ja järkevä valinta

Teemme niin pienen soluasunnon kuin suuren omakotitalonkin muutot helposti, ripeästi ja ammattitaitoisesti. Meillä et maksa turhasta, vaan aika aloitetaan siitä, kun saavumme kotiovellesi ja loppuu siihen, kun olemme saaneet viimeisenkin muuttolaatikon turvallisesti uuteen kotiisi.

Mitä PakuOvelle.com muutto sisältää?

Saat meiltä täyden palvelun muuttopaketin, joka sisältää tilavan muuttoauton, kuljettajan ja kantajat. Jos muuttoporukka löytyy omasta takaa, voit tilata meiltä edullisesti myös pelkän auton ja kuljettajan, joka auttaa muutossa.

Tarvitsetko lisää tietoa? Soita PakuOvelle.com asiakaspalveluun numeroon 029 7010 1010 ja kysyä lisää!

HUOM! PALVELU KOSKEE TÄLLÄ HETKELLÄ PÄÄKAUPUNKISEUTUA!

 

Siirry tilaamaan tästä

 

 

Pakuovelle muutot pääkaupunkiseutu
Yksiön muutto Pakuovelle
Kaksion muutto Pakuovelle
Kolmion muutto Pakuovelle
Neliön muutto Pakuovelle

 

Cityvarastolta saat kaiken mitä tarvitset muutossasi!

Meiltä saat kaiken mitä tarvitset muutossa. Muuttolaatikot, pakkaustarvikkeet, muuttopalvelun sekä pienvarastot. Kaikki samasta paikasta! Helppoa eikö totta? Muuttaminen on yleensä stressaava tapahtuma ja siksi olemme halunneet tarjota kaikki muutossa tarvittavat palvelut ja tuotteet helposti ja edullisesti. Autamme sinua mielellämme kaikissa muuttoon liittyvissä kysymyksissä. Voit katsoa sivuiltamme esimerkiksi muuttajan muistilistan, joka helpottaa muuttoon valmistautumista. Tai lue Pekan muutosta ja opi mitä ei kannata tehdä muutossa. Tai lue Saijan ja Raimon muutosta ja asunnon myymisestä.

Asuntojen stailaus on lisääntynyt muuttojen ja asunnon myynnin yhteydessä

Suomalaiset ovat keskimäärin Euroopan innokkaimpia muuttajia Ruotsalaisten ja Sveitsiläisten kanssa. Keskimäärin suomalainen muuttaa kuusi kertaa elämänsä aikana. Cityvarasto kysyi omilta Facebook seuraajiltaan heidän muuttohistoriastaan. Monet Cityvaraston seuraajista olivat muuttaneet kaksikymmentäkin kertaa elämänsä aikana. Luvut olivat todella korkeita ja muuttojen määrä yllättikin meidät Cityvarastolla. Myös asuntojen stailaus on lisääntynyt asunnon myynnin ja muuton yhteydessä. Lue täältä miten Jari ja Merja stailasivat asuntonsa ja hyödynsivät Cityvaraston palveluita.

Aleksi Sariola Cityvaraston asiakkaana

Näyttelijä Aleksi Sariola oli Cityvaraston asiakkaana muuttonsa yhteydessä ja kirjoitti blogikirjoituksen muutostaan. Aleksi kertoi blogissa kuinka hänen muuttonsa sujui ja miten hän hyödynsi Cityvaraston pienvarastoja muutossaan. Lue miten Aleksi Sariolan muutto sujui.

Helsinkiläinen muusikko Emilia Rinne vuokrasi pienvaraston muuttonsa yhteydessä

Helsinkiläinen muusikko Emilia Rinne hyödynsi Cityvaraston palveluita jo toistamiseen muuttonsa yhteydessä. Hänellä on ollut Cityvarastolta pienvarasto vuokrattuna Herttoniemen varastosta. Emilia on ollut tyytyväinen palveluihimme ja muutot ovat sujuneet sujuvasti. Lue lisää mitä mieltä Emilia on Cityvaraston palveluista.