Anne Kukkohovi pakkasi omaisuutensa Cityvarastoon ja elää nyt hetkessä

Toisinaan on tilanteita, jolloin vakituinen asunto ei olekaan tarpeen ja tällaisina hetkinä voi omaisuutensa pakata laatikoihin ja säilyttää niitä turvallisesti varastoituna. Näin toimi myös Anne Kukkohovi varastoimalla muun muassa vaatteensa ja kenkänsä Cityvaraston pienvarastoon.

Anne Kukkohovin lähitulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu pidempiaikainen maisemanvaihdos Portugaliin ja tämän vuoksi hän irtisanoi vakituisen asuntonsa ja muutti väliaikaisesti asumaan kodinomaiseen, valmiiksi kalustettuun hotelliin.

Kukkohovi on muuttanut lapsuusvuosiensa jälkeen usein ja toki matkan varrella on kertynyt monia rakkaita huonekaluja ja esineitä sekä vaatteita. Erilaisia asukokonaisuuksia hän tarvitsee etenkin työnsä puolesta, mutta väliaikaiseen asumisratkaisuun ei ihan koko omaisuus mahdu.

Opiskelijamuutot Kukkohovin muuttoavuksi

Opiskelijamuutot olivat Kukkohovin apuna, kun vaatteet ja astiastot piti pakata laatikoihin ja toimittaa jatkosäilytykseen huonekalujen kanssa. Vaikka muuttaminen yleensä koetaan stressaavaksi, sujui se Kukkohovin mielestä loistavasti. ”Kaikkein vaikeinta oli aluksi miettiä, mistä kaikesta luopua ja mitä olisi hyvä säilyttää.” Kukkohovi toteaa ”Niitä päätöksiähän ei kukaan muu voi tehdä kenenkään puolesta.”

Cityvaraston helppokäyttöisyys on Kukkohoville tärkeää

Kun Kukkohovi oli tehnyt päätökset varastoitavista tavaroista ja vaatteista, hoiti Opiskelijamuutot pakkaamisen ja kuljetuksen Cityvarastolle. Cityvaraston toimintaa kuvastaa vapaus ja se sopii Kukkohoville. ”Tällä hetkellä elän hetkessä ja suunnittelen elämää viikko kerrallaan. Suunnittelin, että pienvarasto on käytössäni ainakin maaliskuuhun asti, mutta saattaa olla, että pidempäänkin.” Kukkohovin suunnittelema muutto ulkomaille toteutuu, kunhan vain kiireinen työtilanne helpottaa.

Osa Kukkohovin vaatteista on toistaiseksi varastoitu Cityvarastolle, sillä joukossa on paljon sesonkivaatteita sekä asukokonaisuuksia, jotka sopivat tiettyihin kuvauksiin, mutta joita ei tarvita päivittäin. Vaatteet säilytetään kätevissä henkarilaatikoissa ja varastoitiin niin, että niitä voi tarpeen tullen käydä noutamassa. Omassa pienvarastossa pääseekin käymään niin usein kuin vain on tarve, vaikka päivittäin.

Sitten, kun oma asunto on jälleen Kukkohoville ajankohtaista, aikoo hän käyttää jälleen apunaan Opiskelijamuuttojen palveluita tavaroiden toimittamisessa uuteen kotiin. ”Kaikki on sujunut muuton ja pienvaraston kanssa niin sujuvasti ja tehokkaasti. Aivan by the book.”


Muuttajat

Cityvarasto tarjoaa muuttajille kattavaa palvelua. Saat meiltä vuokrattavat pienvarastot, pakettiautot, muuttolaatikot, pakkaustarvikkeet sekä muuttopalvelun. Voit vuokrata ja varata nämä kaikki muuttoa helpottavat palvelut verkkosivuiltamme tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 029 1234 700.