Cityvarasto vuokraa toimitilaa ympäri Suomen

”Meillä on täällä hirmu hyvä meininki”

Tuija Auvinen työskentelee vuokrausneuvottelijana Cityvaraston Keravan toimipisteessä Ahjossa. Työssään hän nauttii eniten siitä, kun saa tehdä asiakaspalvelutyötä täysillä ja varmistaa omalta osaltaan sen, että Cityvaraston asiakkaat saavat parasta mahdollista palvelua. Toimisto- ja toimitilojen vuokraajat ovat antaneet hyvää palautetta Cityvaraston asiakaspalvelutyöstä.

– Meillä on täällä vuokralla toimistotiloja, pienvarastoja ja bänditiloja. Vuokraamme tiloja myös erilaisille yhdistyksille. Täällä on firmoja laidasta laitaan ja mukava ilmapiiri, Auvinen kuvailee Ahjon toimipistettä.

Toimisto- ja varastotilat samojen seinien sisällä

Yksi vuokralaisista on LVI Star Oy, joka tekee putkitöitä linjasaneeraustyömailla suurimmille rakennusliikkeille sekä taloyhtiöille. LVI Starilla on Ahjossa sekä toimisto- että varastotilat.

– Tuo varasto on meille tärkeä ja se onkin yksi syy siihen, miksi tänne tulimme. Meille oli tärkeää, että saimme varastotilat samaan paikkaan toimiston kanssa, painottaa LVI Starin toimitusjohtaja Kari Matilainen.

– Täällä on muitakin yrittäjiä, joita tuossa näkee. Itse olen täällä varsinkin iltaisin aika pitkään. Näkee, että täällä on muitakin, jotka tekevät iltaisin töitä, Matilainen kertoo.

Sopivat toimitilat hyvällä sijainnilla helpottavat logistiikkaa

Myös Suomen Jääkylmä Oy:n toimitilat ovat Ahjossa. Cityvaraston valintaan vaikuttivat sopivien tilojen lisäksi logistisesti hyvä sijainti.

– Kulkeminen tänne on helppoa. Ei tarvitse olla ruuhkissa ja asiakkaat ovat aika lähellä meitä, toteaa Markku Elomaa Suomen Jääkylmä Oy:stä.

– Kun tulimme katsomaan tiloja, niin huomasimme, että nämä soveltuvat meille hyvin, kun tehdään vain pienet seinämuutokset. Näiden muutoksien tekeminen sopi Cityvarastolle todella hyvin, Elomaa kiittelee.

Parhainta mahdollista asiakaspalvelua

Auvisen työssä parasta on hänen omien sanojensa mukaisesti se, että hän saa tehdä asiakaspalvelutyötä “ihan täysillä.” Hän varmistaa omalta osaltaan sen, että Cityvarasto tarjoaa asiakkailleen parhainta mahdollista asiakaspalvelua.

– Toimistopuolen asiakkaat ovat antaneet hyvää palautetta asiakaspalvelutyöstä. Tällainen palaute tuntuu aina ihan mielettömän hyvältä, Auvinen iloitsee.

– Meillä on täällä kilpailukykyiset hinnat. Tämä ei ole mikään jättimäinen toimistohotelli, vaan meillä on täällä hirmu hyvä meininki, Auvinen summaa.

Soita 029 1234 700 ja vuokraa toimitilaa Keravan Cityvarastosta tai laita sähköpostia osoitteeseen info@cityvarasto.fi

Lue lisää toimitiloistamme