Emilia Rinteen kokemuksia Cityvarastosta

Helsinkiläinen muusikko Emilia Rinne on käyttänyt Cityvaraston palveluita nyt kaksi kertaa. Cityvaraston pienvarastot ovat toimineet apuna muuttuvissa elämäntilanteissa ja paikkakunnalta toiselle muuttaessa.

Rentoa ja helppoa asiointia

Helsinkiläinen muusikko Emilia Rinne on käyttänyt Cityvaraston palveluita nyt kaksi kertaa. Cityvaraston häkkivarastot ovat toimineet apuna muuttuvissa elämäntilanteissa ja paikkakunnalta toiselle muuttaessa.

Ensimmäistä kertaa Emilia Rinne tutustui Cityvaraston palveluihin silloin, kun hänen äitinsä oli jäämässä virkavapaalle ja lähdössä pidemmäksi aikaa reissaamaan Eurooppaan. Emilian äiti ei halunnut jättää asuntoa niin pitkäksi aikaa tyhjilleen.

– Minä sitten alivuokrasin oman asuntoni ja muutin äitini luo. Säästin siinä samalla sievoisen summan. Uusien asukkaiden myötä omat tavarani eivät enää mahtuneet asuntooni ja niille oli etsittävä jokin sijaiskoti, Emilia muistelee.

Cityvaraston valintaan vaikuttavia seikkoja

Cityvaraston valintaan vaikuttivat sekä sijainti että asiakaspalvelu. Emilian mukaan Cityvarastolla oli vapaita varastotiloja hyvin ympäri kaupunkia. Cityvaraston yhteyshenkilö, jonka kanssa Emilia hoiti varaston vuokrausta, oli rento. Myös Cityvaraston aloitustarjous houkutteli.

– Asiakaspalvelu oli todella epäbyrokraattisen oloista, mikä oli minun mielestäni kiva juttu. Yhteyshenkilöni oli rento ja mukava sekä heitti läppää. Minulle tuli olo, että ai jaa, näinkin voi Suomessa tehdä, Emilia naurahtaa.

Uudelleen Cityvaraston asiakkaaksi

Toista kertaa Emilia käytti Cityvaraston häkkivarastoa silloin, kun hän ja hänen kämppäkaverinsa joutuivat muuttamaan asunnostaan pois remontin alta. Emilia päätti muuttaa toiseen kimppakämppään.

– Vein jälleen Cityvaraston varastolle ne tavarat, jotka eivät mahtuneet huoneeseeni. Se oli helppoa, koska minulle oli jo syntynyt yhteys Cityvaraston yhteyshenkilön kanssa. Etsin vain sähköpostista aiemman keskustelumme ja kerroin, että nyt olisi tällainen tarve, Emilia sanoo.

”Koin, että tavarat olivat turvassa siellä”


Ensimmäisellä kerralla Emilia vuokrasi neljän neliön häkkivaraston ja toisella kertaa kahden neliön häkkivaraston. Hän koki, ettei tarvinnut Cityvaraston tarjoamaa toista, vielä häkkivarastoa paremmin suojattua säilytysmuotoa, jossa tavarat olisivat olleet metallioven takana.

– Koin, että tavarat olivat turvassa siellä. Arvokkaammille tavaroille sai Cityvaraston kautta ottaa vakuutuksen – tuhannen euron arvoiselle tavaralle sai vakuutuksen eurolla, kahden tuhannen arvoiselle taas kahdella eurolla ja niin edelleen.

– Sisälle pääsi soittamalla varaston ovessa olevaan puhelinnumeroon. Jos soittavaa puhelinnumeroa ei oltu rekisteröity asiakastietokantaan, ei sisällekään päässyt, Emilia kertoo.

Vaikeat asiat on tehty helpoksi

Varaston käyttämisen myötä syntyi Emilialle tietynlainen vapaus. Tavarat eivät enää sitoneet mihinkään tiettyyn paikkaan, eikä hänen myöskään tarvinnut pitää kokonaista asuntoa vuokralla vain tavaroiden takia.

– Tavarat olivat jossakin turvassa ja niihin pääsi tarvittaessa käsiksi, mutta ne eivät kuitenkaan sitoneet aktiivisesti. Olisin halutessani voinut lähteä minne vain. Tavaroille sai säilytyspaikan murto-osalla asunnon vuokran hinnasta, Emilia kiteyttää.

Erityisen tyytyväinen Emilia on ollut omaan asiakaskokemukseensa Cityvaraston asiakkaana. Hänen mielestään monet sellaiset asiat, jotka voitaisiin tehdä vaikeasti, on Cityvarastolla onnistuttu järjestämään helposti. Emilia on suositellut Cityvarastoa myös tuttavilleen.

– Minulla on Cityvaraston brändistä sellainen fiilis, että sen takana ei ole vain joku möhömahainen miljonääri, vaan että siellä on ihmisiä töissä, Emilia sanoo.

Siirry vuokraamaan varasto


Lisätilan tarvitsijat

Cityvarasto tarjoaa jatkuvaa lisätilaa kaikissa toimipisteissään ympäri Suomen. Pienvarasto on turvallinen ja kätevä paikka säilyttää esim.harrastusvälineitä, polkupyöriä ja esimerkiksi yrityksen arkistopapereita. Saat meiltä myös pakettiauton, jolla voit siirtää vaikkapa purjehdustarvikkeet helposti veneeltäsi varastoon. Myös pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot helpottavat tavaroiden suojaamista ja pakkaamista. Voit vuokrata ja varata nämä kaikki palvelut verkkosivuiltamme tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 029 1234 700.