16.11.2020

Cityvarasto avaa uuden pienvarastotoimipisteen Espoon Keskukseen

Cityvarasto Oyj on ostanut 6.11.2020 Espoon keskuksessa osoitteessa Kamreerintie 10, 02770 Espoo sijaitsevan 3-kerroksisen kiinteistön, jonka pinta-ala on 2 228 m2 ja lisäksi rakennuksen pihalla on ajoneuvo-pysäköintitilaa. Kiinteistöön on hyvät kulkuyhteydet ja se sijaitsee näkyvällä paikalla Espoon keskuksessa, omalla tontilla.

Cityvarasto avaa uuden toimipisteen Espoon Keskukseen

Kiinteistössä toimii naisten kuntosali. Rakennuksen yhden kerroksen saneeraus aloitetaan keväällä 2021, ja tiloihin tullaan avaamaan moderni pienvarasto. Pienvarasto tulee olemaan Espoon keskuksen alueen ainoa.
Cityvarasto on valtakunnallinen pienvarastoyritys. Pienvarastoala on Suomessa vielä nuori ja kehittyvä ala. Maailmanlaajuiset trendit kuten kaupungistuminen, asuntojen ja säilytystilojen pieneneminen sekä tavarapaljous ja lisätilan tarpeen kasvu luovat kysyntää pienvarastoinnille.

Kiinteistökaupan myötä Cityvarasto vahvistaa asemaansa pääkaupunkiseudulla, jossa yhtiöllä oli ennestään 18 toimipistettä. Kaupan jälkeen yhtiöllä on 42 toimipistettä suurimmissa kaupungeissa ympäri Suomen: Helsinki, Espoo, Vantaa, Oulu, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Naantali, Järvenpää, Kerava, Turku, Tampere, Seinäjoki, Pori, Hämeenlinna, Rovaniemi, Porvoo, Kotka ja Hyvinkää.