20.8.2013

Cityvarasto Oy avaa uuden toimipisteen Vantaalle

Cityvarasto Oy:n uusi pienvarastokohde n. 1600 m² avataan Vantaan Myyrmäessä syksyn 2013 aikana Isomyyrin kauppakeskukseen.

Cityvarasto Oy on Suomen suurin valtakunnallinen pienvarastoyritys, jolla on yhteensä 17 pienvarastokohdetta kymmenellä paikkakunnalla. Kohteita on Helsingin seudulla, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä, Oulussa ja nyt myös Vantaalla. Cityvarasto Oy on kotimainen toimija ja Suomen pienvarastoyhdistyksen jäsen.


”Löysimme viimein sopivan tilan Vantaalta, erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta Myyrmäestä, Isomyyrin kauppakeskuksesta”. Kertoo Ville Stenroos Cityvaraston toinen omistaja ja toimitusjohtaja. ”Uudet tilat valmistuvat syksyn 2013 aikana ja niitä vuokrataan niin yksityisille kuin yrityksillekin. Automaattinen kulunvalvonta ja turvallisuus ovat avaintekijöitä tällä alalla ja näihin panostamme myös Vantaan kohteessamme”, Stenroos jatkaa.


Yhä useammat kuluttajat ja yritykset ovat oivaltaneet pienvarastoinnin tarjoamat hyödyt lisätilan tarpeen ilmetessä sekä muuttojen yhteydessä. Yli 50% pienvarastojen asiakkaista on muuttajia, näin syksyn korvalla monet vaihtoon lähtevät opiskelijat tarvitsevat myös irtaimistolleen turvallisen säilytyspaikan.

Stenroosin mukaan asuntokauppaa käydään tällä hetkellä myymällä ensin oma asunto, jonka jälkeen etsitään itselle sopiva kaikessa rauhassa. Väliajaksi usein muutetaan pienempään asuntoon vuokralle. Pienvarasto tarjoaa mahdollisuuden irtaimiston säilyttämiseen kunnes uusi asunto on löytynyt.


Uusien asuntojen puutteelliset ja liian pienet ja jopa turvattomat varastotilat ovat osaltaan kasvattaneet varastointitarvetta kodin ulkopuolella. Kausiurheiluvälineet, autonrenkaat, parveke - ja pihakalusteet sekä monet muut tavarat säilytetään helposti ja turvallisesti pienvarastointiyrityksen tiloissa, suojassa
sään vaihteluilta ja valvottuina.


Lisätietoja:


Vantaan asiakaspalvelu: 0400 906 566 info@cityvarasto.fi
Ville Stenroos, toimitusjohtaja
ville.stenroos@cityvarasto.fi p. 0400 206 106