17.5.2023

Cityvarasto avasi Lahden Sopenkorpeen uuden pienvarastoja vuokraavan toimipisteen

Cityvarasto Oyj avasi maaliskuussa uuden pienvarastotoimipisteen Lahden Sopenkorvessa, osoitteessa Okeroistentie 1. Ennestään Cityvarastolla on Lahdessa 2 pienvarastotoimipistettä; Lahden keskustassa Hämeekatu 22:ssä ja Tonttilassa Salonaukio 9:ssä.

Cityvarasto avasi Lahden Sopenkorpeen uuden pienvarastoja vuokraavan toimipisteen

Cityvarasto Oyj avasi maaliskuussa uuden pienvarastotoimipisteen Lahden Sopenkorvessa, osoitteessa Okeroistentie 1. Ennestään Cityvarastolla on Lahdessa 2 pienvarastotoimipistettä; Lahden keskustassa Hämeenkatu 22:ssä ja Tonttilassa Salonaukio 9:ssä.

Sopenkorven uusi pienvarastotoimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, alle 2 kilometriä Lahden keskustasta, näkyvällä paikalla.  Kiinteistössä on pienvarastotoimipisteen lisäksi myös muita toimi- ja tuotantotiloja.

Sopenkorven toimipisteestä voi vuokrata helposti turvallista ja edullista varastointitilaa lyhyt- ja pitkäaikaisia tarpeita varten. Tarjolla on erikokoisia pienvarastoja aina 1m² pienvarastoista jopa 20m² pienvarastoihin. Pienet ja ahtaat asunnot sekä puutteelliset säilytystilat luovat lisätilan tarvetta, ja pienvarastot soveltuvat erinomaisesti kodin tavaroiden säilyttämiseen. Asiakkaat vuokraavat varastotilan esimerkiksi muuton, ulkomaan komennuksen tai remontin ajaksi sekä kodin säilytystilan jatkeeksi. Sopenkorven toimipisteeltä voit nyt myös vuokrata Pakuovelle.comin pakettiauton helposti ja nopeasti käyttöösi.

Cityvarasto on vuonna 1999 perustettu valtakunnallinen pienvarastoyritys. Uuden Sopenkorven toimipisteen myötä Cityvarasto vahvistaa asemaansa valtakunnallisesti ja erityisesti Lahden alueella.  Yhtiöllä on 60 toimipistettä isoimmissa kaupungeissa ja kasvukeskuksissa eri puolilla Suomea: Helsinki, Espoo, Vantaa, Oulu, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Naantali, Järvenpää, Kerava, Turku, Tampere, Seinäjoki, Salo, Savonlinna, Pori, Porvoo, Hämeenlinna, Rovaniemi, Porvoo, Ylöjärvi, Vaasa ja Hyvinkää.

Pienvarastojen vuokraamisen lisäksi yhtiö myy asiakkailleen pakkaustarvikkeita, lähetys- ja vastaanottopalveluita, pienvarastovakuutuksia sekä vuokraa toimitiloja sekä Business Center toimistohuoneita ja tarjoaa osoitepalvelua. Cityvarasto konserniin kuuluvat lisäksi pakettiautojen vuokrausta harjoittava Pakuovelle.com Oy sekä pääkaupunkiseudulla muuttoja tekevä Suomen Opiskelijamuutot.