20.8.2013

Cityvarasto Oy laajentaa toimintaansa Turussa

Cityvarasto Oy on ostanut kiinteistön Pitkämäenkatu 9:ssä Naantalin pikatien varrelta vain reilun kilometrin päästä kauppatorilta. Cityvarasto Oy jatkaa pienvarastotoimintaansa nyt kahdessa toimipisteessä Turussa.

Cityvarasto Oy on Suomen suurin valtakunnallinen pienvarastoyritys, jolla on yhteensä 17 pienvarastokohdetta yhdeksällä paikkakunnalla. Kohteita on Helsingin seudulla, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä ja nyt myös Oulussa. Cityvarasto Oy on kotimainen toimija ja Suomen pienvarastoyhdistyksen jäsen.


”Olemme etsineet sopivia uusia tiloja Turusta ja löysimme viimein tarkoituksiimme sopivan tilan erinomaisella sijainnilla yhden Turun vilkkaimman sisääntuloväylän varrelta. Liiketoimintamme kasvaa ja tämän myötä haluamme parantaa saavutettavuuttamme myös Turussa ja olemme tyytyväisiä ostamamme kiinteistön tarjoamasta huippuhyvästä näkyvyydestä. Se lisää myös Cityvaraston tunnettavuuden kasvua Turun seudulla, sillä.” Kertoo Ville Stenroos Cityvaraston pääomistaja ja toimitusjohtaja.


Yhä useammat kuluttajat ja yritykset ovat oivaltaneet pienvarastoinnin tarjoamat hyödyt lisätilan tarpeen ilmetessä sekä muuttojen yhteydessä. Yli 50% pienvarastojen asiakkaista on muuttajia, näin syksyn korvalla monet vaihtoon lähtevät opiskelijat tarvitsevat myös irtaimistolleen turvallisen säilytyspaikan.


”Asuntokauppaa käydään tällä hetkellä myymällä ensin oma asunto, jonka jälkeen etsitään itselle sopiva kaikessa rauhassa. Väliajaksi usein muutetaan pienempään asuntoon vuokralle. Pienvarasto tarjoaa mahdollisuuden irtaimiston säilyttämiseen kunnes uusi asunto on löytynyt”. Selventää Stenroos.


Uusien asuntojen puutteelliset ja liian pienet ja jopa turvattomat varastotilat ovat osaltaan kasvattaneet varastointitarvetta kodin ulkopuolella. Kausiurheiluvälineet, autonrenkaat, parveke - ja pihakalusteet sekä monet muut tavarat säilytetään helposti ja turvallisesti pienvarastointiyrityksen tiloissa, suojassa
sään vaihteluilta ja valvottuina.


Lisätietoja :

 
Turun asiakaspalvelu: 0400 906 161 info@cityvarasto.fi
Ville Stenroos, toimitusjohtaja
ville.stenroos@cityvarasto.fi p. 0400 206 106