12.10.2020

Cityvarasto on ostanut Kotkan Hovinsaaresta kiinteistön

Cityvarasto Oyj on ostanut 12.10.2020 Kotkassa Hovinsaaressa osoitteessa Liitulahdentie 3 sijaitsevan 3-kerroksisen kiinteistön, jonka pinta-ala on 2 700 m2. Kiinteistöön on hyvät kulkuyhteydet ja se sijaitsee näkyvällä paikalla noin 2 km Kotkan keskustasta.

Cityvarasto osti kiinteistön Kotkasta

Hovinsaaressa sijaitseva kiinteistö on aiemmin toiminut elektroniikkakomponenttien varastona. Alun perin kiinteistö on rakennettu vuonna 1954 teurastamoksi. Rakennuksen saneeraus aloitetaan loppuvuonna 2020, ja tiloihin tullaan avaamaan moderni pienvarasto sekä muita vuokrattavia tiloja kevään 2021 aikana. Pienvarasto tulee olemaan Kotkan alueen suurin.
Cityvarasto on valtakunnallinen pienvarastoyritys. Pienvarastoala on Suomessa vielä nuori ja kehittyvä ala. Maailmanlaajuiset trendit kuten kaupungistuminen, asuntojen ja säilytystilojen pieneneminen sekä tavarapaljous ja lisätilan tarpeen kasvu luovat kysyntää pienvarastoinnille.

Kiinteistökaupan myötä Cityvarasto tulee vahvasti Kotkan pienvarastomarkkinoille ja vahvistaa asemaansa valtakunnallisena toimijana. Kaupan jälkeen yhtiöllä on 42 toimipistettä suurimmissa kaupungeissa ympäri Suomen: Helsinki, Espoo, Vantaa, Oulu, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Naantali, Järvenpää, Kerava, Turku, Tampere, Seinäjoki, Pori, Hämeenlinna, Rovaniemi, Porvoo, Hyvinkää sekä Kotka.