9.1.2013

Cityvarasto Oy osti Knorring Oy Abn toimitilat

Suomen johtava pienvarastointiyritys Cityvarasto Oy osti Knorring Oy Ab:n toimitilat Pitäjänmäeltä osoitteesta Karvaamokuja 6, Helsinki. Knorring Oy Ab jäi kiinteistöön vuokralaiseksi toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella. Pienvarastotoiminta aloitetaan kiinteistössä vielä tämän vuoden aikana ja tulevaisuudessa Cityvarasto Oy tulee konvertoimaan koko kiinteistön pienvarastotoimipisteeksi. Kiinteistön bruttoala on noin 3600 m².

Cityvarastolla on tällä hetkellä 17 pienvarastokohdetta ympäri Suomea. Kohteita on Helsingin seudulla, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä ja Oulussa. Cityvarasto Oy on kotimainen toimija ja Suomen pienvarastoyhdistyksen jäsen.

Yhä useammat kuluttajat ja yritykset ovat oivaltaneet pienvarastoinnin tarjoamat hyödyt lisätilan tarpeen ilmetessä sekä muuttojen yhteydessä. Yli 50% pienvarastojen asiakkaista on muuttajia. Yksityisiä kotitalouksia on 80% asiakkaista ja loput yrityksiä sekä yhteisöjä, joiden toimintaa pienvarastointipalvelut helpottavat huomattavasti.


Kuluttajien varovaisuus uutta asuntoa ostettaessa, on lisännyt tarvetta irtaimiston säilyttämiseen väliaikaisesti muualla. Etenkin uusien asuntojen puutteelliset ja liian pienet varastotilat ovat osaltaan kasvattaneet varastointitarvetta kodin ulkopuolella. Kausiurheiluvälineet, autonrenkaat, parveke - ja pihakalusteet sekä monet muut tavarat säilytetään mielellään pienvarastointiyrityksen tiloissa, suojassa sään vaihteluilta ja valvottuina.


Lisätietoja :
Ville Stenroos, toimitusjohtaja
ville.stenroos@cityvarasto.fi p. 0400 206106