23.5.2013

CIityvarasto Oy avasi pienvarastopalvelut Oulussa

Cityvarasto Oy on aloittanut pienvarastojen vuokrauksen yksityisille ja yrityksille nyt myös Oulussa, osoitteessa Sammaltie 80 (Posanlenkki 14).

Cityvarasto Oy on Suomen suurin valtakunnallinen pienvarastoyritys, jolla on yhteensä 17 pienvarastokohdetta yhdeksällä paikkakunnalla. Kohteita on Helsingin seudulla, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä ja nyt myös Oulussa. Cityvarasto Oy on kotimainen toimija ja Suomen pienvarastoyhdistyksen jäsen.


”On hienoa saada viimein kohde myös Ouluun. Olimme jo useamman vuoden etsineet sopivia tiloja. Viime vuonna tarkoituksiimme sopiva tila löytyi näkyvältä paikalta Kuusamontien varrelta ennen Ruskon liittymää”. Kertoo Ville Stenroos Cityvaraston toinen omistaja ja toimitusjohtaja.


Yhä useammat kuluttajat ja yritykset ovat oivaltaneet pienvarastoinnin tarjoamat hyödyt lisätilan tarpeen ilmetessä sekä muuttojen yhteydessä. Yli 50% pienvarastojen asiakkaista on muuttajia.
Asuntokauppaa käydään nyt myymällä ensin oma asunto, jonka jälkeen etsitään uusi kaikessa rauhassa. Väliajaksi muutetaan pienempään vuokralle. Pienvarasto tarjoaa mahdollisuuden irtaimiston säilyttämiseen kunnes uusi asunto on löytynyt.


Uusien asuntojen puutteelliset ja liian pienet varastotilat ovat osaltaan kasvattaneet varastointitarvetta. Kausiurheiluvälineet, autonrenkaat, parveke - ja pihakalusteet sekä monet muut tavarat säilytetään helposti ja turvallisesti pienvarastointiyrityksen tiloissa, suojassa sään vaihteluilta ja valvottuina.


Lisätietoja :
Oulun asiakaspalvelu: 0400 99 77 55 info@cityvarasto.fi
Ville Stenroos, toimitusjohtaja
ville.stenroos@cityvarasto.fi p. 0400 206 106