2.5.2024

Cityvarasto Oyj avaa toisen toimipisteen Hyvinkäälle

Cityvarasto Oyj on ostanut Hyvinkään keskustassa, osoitteessa Hämeenkatu 66 sijaitsevan liiketilan omistukseen oikeuttavat osakkeet. Huippusijainnilla ja edustavalla julkisivulla oleva tila on vain muutaman minuutin ajomatkan päässä Hyvinkään keskustasta. Tiloihin tullaan avaamaan moderni pienvarastohotelli vuoden loppuun mennessä.

Cityvarasto Oyj avaa toisen toimipisteen Hyvinkäälle

Cityvarasto Oyj on ostanut Hyvinkään keskustassa, osoitteessa Hämeenkatu 66 sijaitsevan liiketilan omistukseen oikeuttavat osakkeet. Huippusijainnilla ja edustavalla julkisivulla oleva tila on vain muutaman minuutin ajomatkan päässä Hyvinkään keskustasta.  Tiloihin tullaan avaamaan moderni pienvarastohotelli vuoden loppuun mennessä.

Cityvarastolla on ollut Hyvinkään Veikkarissa suosittu toimipiste liki 10 vuotta, ja uuden Hyvinkään keskustaan avattavan pienvarastotoimipisteen myötä Cityvarasto Oyj vahvistaa asemiaan Suomen suurimpana valtakunnallisena pienvarastoyhtiönä. Cityvarastolla on 63 toimipistettä suurimmissa kaupungeissa ympäri Suomen: Helsinki, Espoo, Vantaa, Oulu, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Naantali, Järvenpää, Kerava, Turku, Tampere, Seinäjoki, Salo, Savonlinna, Pori, Porvoo, Hämeenlinna, Rovaniemi, Porvoo, Ylöjärvi, Vaasa ja Hyvinkää.

Cityvarasto vuokraa erikokoisia varastotiloja lyhyeksi tai pidemmäksi ajaksi, voit vuokrata varaston, vaikka vain kuukaudeksi oman tarpeesi mukaan.   Pienvarastoja löytyy aina pienistä kuutiovarastoista jopa 25 neliöisiin pienvarastoihin ja vuokraaminen on helppoa ja edullista – varaston kuukausivuokra alkaen jopa alle 20 €/kk.   Pienet asunnot ja säilytystilat luovat lisätilan tarvetta, ja pienvarastot soveltuvat erinomaisesti kodin tavaroiden säilyttämiseen. Asiakkaat vuokraavat varastotilan esimerkiksi muuton, ulkomaan komennuksen tai remontin ajaksi sekä kodin säilytystilan jatkeeksi.

Pienvarastojen lisäksi Cityvarastolta voi vuokrata kontteja, toimi- tai toimistotilaa, Business center huoneita, sekä osoitepalveluja ja ostaa muutto- ja pakkaustarvikkeita sekä vakuutusturvaa varastoitaville tavaroille. Cityvarasto konserniin kuuluvat lisäksi valtakunnallisesti pakettiautojen vuokrausta harjoittava Pakuovelle.com Oy sekä Uudenmaan alueella muuttoja tekevä Suomen Opiskelijamuutot Oy.