23.12.2021

Cityvarasto Oyj:lle uusi toimipiste Hämeenlinnaan

Cityvarasto Oyj on ostanut Hämeenlinnan Kankaantaustalla, osoitteessa Virvelintie 12 sijaitsevan kiinteistön. Omalla 6 702 m² tontilla sijaitsevassa liiketalossa on 1 845 neliötä. Kiinteistö sijaitsee keskustan tuntumassa, loistavien kulkuyhteyksien päässä, erittäin näkyvällä paikalla Hämeenlinnan väylän vieressä.

Cityvarasto Oyj:lle uusi toimipiste Hämeenlinnaan

Cityvarasto Oyj on ostanut Hämeenlinnan Kankaantaustalla, osoitteessa Virvelintie 12 sijaitsevan kiinteistön. Omalla 6 702 m² tontilla sijaitsevassa liiketalossa on 1 845 neliötä. Kiinteistö sijaitsee keskustan tuntumassa, loistavien kulkuyhteyksien päässä, erittäin näkyvällä paikalla Hämeenlinnan väylän vieressä.  Tiloissa on toiminut aikaisemmin huonekaluliike ja elämystoiminta- ja -palveluyritys.  Vuokrattavien toimitilojen lisäksi kiinteistöön tullaan avaaman moderni pienvarastohotelli. Cityvarastolla on ennestään Hämeenlinnan Kantolassa toimipiste.

Kiinteistöön on suunnitteilla julkisivuremontti, kuva suunnitelmasta:

Cityvarasto on valtakunnallinen pienvarastoyritys. Maailmanlaajuiset trendit kuten kaupungistuminen, asuntojen ja säilytystilojen pieneneminen sekä tavarapaljous ja lisätilan tarpeen kasvu luovat kysyntää pienvarastoinnille. 

Kiinteistökaupan myötä Cityvarasto vahvistaa asemaansa Hämeenlinnassa. Yhtiöllä on 54 toimipistettä suurimmissa kaupungeissa ympäri Suomen: Helsinki, Espoo, Vantaa, Oulu, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Naantali, Järvenpää, Kerava, Turku, Tampere, Seinäjoki, Savonlinna, Pori, Porvoo, Hämeenlinna, Rovaniemi, Porvoo, Ylöjärvi, Vaasa ja Hyvinkää.