18.4.2023

Cityvarasto Oyj:lle uusi toimipiste Hämeenlinnan Kankaantaustalle

Hämeenlinnan Kankaantaustalla osoitteessa Virvelintie 12 sijaitsevaan rakennukseen on remontoitu syksyn ja alkutalven aikana tyylikäs pienvarastohotelli ja kesän ja syksyn aikana tullaan remontoimaan kiinteistön julkisivut. Uusi pienvarastotoimipiste avasi ovensa helmikuun lopulla. Kankaantaustan pienvarastohotelli sijaitsee keskustan tuntumassa, loistavien kulkuyhteyksien päässä, erittäin näkyvällä paikalla Hämeenlinnan väylän vieressä.

Cityvarasto Oyj:lle uusi toimipiste Hämeenlinnan Kankaantaustalle

Hämeenlinnan Kankaantaustalla osoitteessa Virvelintie 12 sijaitsevaan rakennukseen on remontoitu syksyn ja alkutalven aikana tyylikäs pienvarastohotelli ja kesän ja syksyn aikana tullaan remontoimaan kiinteistön julkisivut. Uusi pienvarastotoimipiste avasi ovensa helmikuun lopulla. Kankaantaustan pienvarastohotelli sijaitsee keskustan tuntumassa, loistavien kulkuyhteyksien päässä, erittäin näkyvällä paikalla Hämeenlinnan väylän vieressä.  Tiloissa on toiminut aikaisemmin huonekaluliike ja elämystoiminta- ja -palveluyritys.

Hämeenlinnan Kankaantaustan toimipisteeltä voi vuokrata erikokoisia varastotiloja oman tarpeen mukaan. Tarjolla on pienvarastoja aina 1m³ kuutiovarastoista jopa 20m² pienvarastoihin. Pienvaraston voi vuokrata alkaen 29,00 €/kk Pienet asunnot ja säilytystilat luovat lisätilan tarvetta, ja pienvarastot soveltuvat erinomaisesti kodin tavaroiden säilyttämiseen. Asiakkaat vuokraavat varastotilan esimerkiksi muuton, ulkomaan komennuksen tai remontin ajaksi sekä kodin säilytystilan jatkeeksi.

Hämeenlinnan Kankaantaustan toimipiste vahvistaa yhtiön asemaa valtakunnallisena pienvarastoyhtiönä. Cityvarastolla on uuden Hämeenlinnan toimipisteen lisäksi 59 pienvarastotoimipistettä isoimmissa kaupungeissa ja kasvukeskuksissa eri puolilla Suomea: Helsinki, Espoo, Vantaa, Oulu, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Naantali, Järvenpää, Kerava, Turku, Tampere, Seinäjoki, Salo, Savonlinna, Pori, Porvoo, Hämeenlinna, Rovaniemi, Porvoo, Ylöjärvi, Vaasa ja Hyvinkää

Cityvarasto Oyj on vuonna 1999 perustettu valtakunnallinen pienvarastoyritys. Pienvarastojen vuokraamisen lisäksi yhtiö myy asiakkailleen pakkaustarvikkeita, lähetys- ja vastaanottopalveluita, pienvarastovakuutuksia sekä vuokraa toimitiloja sekä Business Center toimistohuoneita ja tarjoaa osoitepalvelua. Cityvarasto konserniin kuuluvat lisäksi pakettiautojen vuokrausta harjoittava Pakuovelle.com Oy sekä pääkaupunkiseudulla muuttoja tekevä Suomen Opiskelijamuutot.