3.5.2023

Cityvarasto Oyj:n Kuopion Leväsen uusi toimipiste on aloittanut toimintansa

Cityvarasto Oyj avasi maaliskuun puolivälissä uuden pienvarastotoimipisteen Kuopiossa, Leväsen kaupallisella alueella. Yhtiöllä on ennestään Kuopiossa 2 toimipistettä; keskustassa Puijonkatu 9:ssä ja Haapaniemessä Tehdaskatu 10:ssä.

CITYVARASTO OYJ:N KUOPION LEVÄSEN UUSI TOIMIPISTE AUKESI MAALISKUUSSA

Cityvarasto Oyj avasi maaliskuun puolivälissä uuden pienvarastotoimipisteen Kuopiossa, Leväsen kaupallisella alueella. Yhtiöllä on ennestään Kuopiossa 2 toimipistettä; keskustassa Puijonkatu 9:ssä ja Haapaniemessä Tehdaskatu 10:ssä.

Cityvaraston Leväsen toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, 6 kilometriä Kuopion keskustasta ja 2 km Kolmisopen moottoritiestä, osoitteessa Satulasepänkatu 3. 14 150 neliön tontilla sijaitsevaan 3- kerroksiseen 3 400 m²rakennukseen on tehty mittava remontti. Julkisivut on uusittu ja tiloja konvertoitu pienvarastoliiketoimintaan sopiviksi. Uudesta pienvarastotoimipisteestä voivat niin yritykset kuin yksityiset kuluttajat vuokrata helposti erikokoisia pienvarastoja lyhyt- ja pitkäaikaisiin tarpeisiin. Pienvaraston kuukausivuokrat ovat alkaen 39,00 €/kk. Pienvarastohotellin lisäksi tiloissa toimii myös muita yrityksiä, mm Bilar autokauppa.

Cityvarasto on vuonna 1999 perustettu valtakunnallinen pienvarastoyritys. Maailmanlaajuiset trendit kuten kaupungistuminen, asuntojen ja säilytystilojen pieneneminen sekä tavarapaljous ja lisätilan tarpeen kasvu luovat kysyntää pienvarastoinnille.  Uuden Leväsen toimipisteen myötä Cityvarasto vahvistaa asemaansa valtakunnallisesti ja erityisesti Kuopion alueella.  Yhtiöllä on 60 toimipistettä isoimmissa kaupungeissa ja kasvukeskuksissa eri puolilla Suomea: Helsinki, Espoo, Vantaa, Oulu, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Naantali, Järvenpää, Kerava, Turku, Tampere, Seinäjoki, Salo, Savonlinna, Pori, Porvoo, Hämeenlinna, Rovaniemi, Porvoo, Ylöjärvi, Vaasa ja Hyvinkää.

Pienvarastojen vuokraamisen lisäksi yhtiö myy asiakkailleen pakkaustarvikkeita, lähetys- ja vastaanottopalveluita, pienvarastovakuutuksia sekä vuokraa toimitiloja sekä Business Center toimistohuoneita ja tarjoaa osoitepalvelua. Cityvarasto konserniin kuuluvat lisäksi pakettiautojen vuokrausta harjoittava Pakuovelle.com Oy sekä pääkaupunkiseudulla muuttoja tekevä Suomen Opiskelijamuutot.