3.11.2023

Cityvarasto Oyj osti Espoon Leppävaarasta maata

Cityvarasto laajentaa Leppävaaran toimipisteen piha-aluetta kiinteistökaupalla Espoon kaupungin kanssa.

Cityvarasto Oyj osti Espoon Leppävaarasta maata

Cityvarasto laajentaa Leppävaaran toimipisteen piha-aluetta kiinteistökaupalla Espoon kaupungin kanssa.  Leppävaaran toimipisteen pienvarastohotelli avataan kesällä 2024. Uusi pienvarastotoimipiste sijaitsee erittäin näkyvällä ja hyvällä paikalla Kehä I:n vieressä. Toimipisteeseen on loistavat kulkuyhteydet bussilla, junalla tai autolla. Leppävaaran juna-asemalle on noin kilometrin matka, ja Helsingin keskustaan pääset 15 minuutissa autolla tai bussilla.   

Cityvarasto Oyj on valtakunnallinen pienvarastoyritys, jolla on 62 toimipistettä ympäri Suomen: Helsinki, Espoo, Vantaa, Oulu, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Naantali, Järvenpää, Kerava, Turku, Tampere, Seinäjoki, Salo, Savonlinna, Pori, Porvoo, Hämeenlinna, Rovaniemi, Porvoo, Ylöjärvi, Vaasa ja Hyvinkää

 

Maailmanlaajuiset trendit kuten kaupungistuminen, asuntojen ja säilytystilojen pieneneminen sekä tavarapaljous ja lisätilan tarpeen kasvu luovat kysyntää pienvarastoinnille. 

 

Cityvarasto konserniin kuuluvat lisäksi pakettiautojen vuokrausta harjoittava Pakuovelle.com Oy sekä muuttoja tekevä Suomen Opiskelijamuutot Oy.