9.1.2020

Cityvarasto osti kiinteistön Lahdesta

Cityvarasto Oyj on ostanut 30.12.2019 Lahdessa Sopenkorvessa osoitteessa Okeroistentie 1 sijaitsevan 4-kerroksisen kiinteistön, jonka pinta-ala on 3 824 m2 ja lisäksi rakennuksen katolla on 1 015 m2 katettua ajoneuvopysäköintitilaa. Kiinteistöön on hyvät kulkuyhteydet ja se sijaitsee näkyvällä paikalla alle 2 km Lahden keskustasta.

Cityvarasto Oyj osti uuden kiinteistön Lahdesta

Sopenkorvessa sijaitsevassa kiinteistössä on aiemmin harjoitettu autojen myynti- ja korjaustoimintaa sekä polttoainejakelua. Rakennuksen saneeraus aloitetaan alkuvuonna 2020, ja tiloihin tullaan avaamaan moderni pienvarasto sekä muita vuokrattavia tiloja. Pienvarasto tulee olemaan Lahden alueen suurin.
Cityvarasto on valtakunnallinen pienvarastoyritys. Pienvarastoala on Suomessa vielä nuori ja kehittyvä ala. Maailmanlaajuiset trendit kuten kaupungistuminen, asuntojen ja säilytystilojen pieneneminen sekä tavarapaljous ja lisätilan tarpeen kasvu luovat kysyntää pienvarastoinnille.

Kiinteistökaupan myötä Cityvarasto vahvistaa asemaansa Lahdessa, jossa yhtiöllä oli ennestään kaksi toimipistettä, Tonttilassa ja keskustassa Hämeenkadulla (entinen Lahden Ykkösvarasto). Kaupan jälkeen yhtiöllä on 43 toimipistettä suurimmissa kaupungeissa ympäri Suomen: Helsinki, Espoo, Vantaa, Oulu, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Naantali, Järvenpää, Kerava, Turku, Tampere, Seinäjoki, Pori, Hämeenlinna, Rovaniemi, Porvoo ja Hyvinkää.