27.6.2024

Cityvaraston Hämeenlinnan Kankaantaustan toimipisteen laajennus

Hämeenlinnan Kankaantaustan pienvarastotoimipiste avattiin helmikuussa 2023. Pienvarastotoimipiste sijaitsee osoitteessa Virvelitie 12, Hämeenlinnan keskustan tuntumassa, loistavien kulkuyhteyksien päässä, erittäin näkyvällä paikalla Hämeenlinnan väylän vieressä. Tiloissa on toiminut aikaisemmin huonekaluliike ja elämystoiminta- ja -palveluyritys.

Cityvaraston Hämeenlinnan Kankaantaustan toimipisteen laajennus

Hämeenlinnan Kankaantaustan pienvarastotoimipiste avattiin helmikuussa 2023. Pienvarastotoimipiste sijaitsee osoitteessa Virvelitie 12, Hämeenlinnan keskustan tuntumassa, loistavien kulkuyhteyksien päässä, erittäin näkyvällä paikalla Hämeenlinnan väylän vieressä.  Tiloissa on toiminut aikaisemmin huonekaluliike ja elämystoiminta- ja -palveluyritys.

Kankaantaustan pienvarastotoimipisteeseen avattiin toukokuun lopussa lisää pienvarastoja ja tarjolla on erikokoisia varastotiloja, joista valita oman tarpeen mukainen tila. Toimipisteestä löytyy pienvarastoja aina 1m³ kuutiovarastoista jopa 20m² pienvarastoihin. Pienvaraston voi vuokrata alkaen alle 20,00 €/kk ja vuokra-ajat ovat kuukaudesta eteenpäin.  Varaston vuokraaminen on helppoa, voit vuokrata sen verkosta (https://cityvarasto.fi/vuokraa-varasto-hameenlinna-kankaantausta/) tai soittamalla asiakaspalveluumme puh. 029 1234 700.

Pienet asunnot ja säilytystilat sekä elämän tilanteiden muutokset luovat lyhyt- ja pitkäaikaisen lisätilan tarvetta. Asiakkaat vuokraavat varastotilan esimerkiksi muuton, ulkomaan komennuksen tai remontin ajaksi sekä kodin säilytystilan jatkeeksi. Pienvarastot soveltuvat hyvin erilaisten tavaroiden ja kodin irtaimiston varastoimiseen.

Cityvarasto Oyj on Suomen suurin valtakunnallinen pienvarastoyhtiö. Cityvarastolla on 63 toimipistettä suurimmissa kaupungeissa ympäri Suomen: Helsinki, Espoo, Vantaa, Oulu, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Naantali, Järvenpää, Kerava, Turku, Tampere, Seinäjoki, Salo, Savonlinna, Pori, Porvoo, Hämeenlinna, Rovaniemi, Porvoo, Ylöjärvi, Vaasa ja Hyvinkää. Pienvarastot sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä ja niihin on helppo tulla.

Cityvarasto konserniin kuuluvat lisäksi pakettiautojen vuokrausta harjoittava Pakuovelle.com Oy sekä muuttoja tekevä Suomen Opiskelijamuutot Oy.