9.3.2023

Cityvaraston Salon toimipiste avattiin 6.3.2023

Salon keskustassa, Mariankadulla sijaitsevaan kiinteistöön on remontoitu moderni pienvarastohotelli, joka aukesi asiakkaille 6.3.2023. Salon pienvarastotoimipisteeseen on erittäin helppoa tulla, se sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä keskeisellä ja näkyvällä paikalla Salon keskustassa.

Cityvaraston Salon toimipiste avattiin 6.3.2023

Salon keskustassa, Mariankadulla sijaitsevaan kiinteistöön on remontoitu moderni pienvarastohotelli, joka aukesi asiakkaille 6.3.2023.

Salon pienvarastotoimipisteeseen on erittäin helppoa tulla, se sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä keskeisellä ja näkyvällä paikalla Salon keskustassa. Pienvarastotoimipiste tarjoaa turvallista, edullista ja helppoa varastointitilaa lyhyt- ja pitkäaikaisia tarpeita varten. Pienet asunnot ja säilytystilat luovat lisätilan tarvetta, ja pienvarastot soveltuvat erinomaisesti kodin tavaroiden säilyttämiseen. Asiakkaat vuokraavat varastotilan esimerkiksi muuton, ulkomaan komennuksen tai remontin ajaksi sekä kodin säilytystilan jatkeeksi. Salon toimipisteestä löytyy erikokoisia pienvarastoja yhden kuution lokeroista aina 15m² varastoihin. Voit vuokrata pienvaraston alkaen 29,00 € kuukausi.

Vuokraa varastotilaa tästä

Salon pienvarastotoimipiste vahvistaa Cityvaraston asemaa valtakunnallisena toimijana. Yhtiöllä on Salon varastohotellin lisäksi 59 pienvarastohotellia isoimmissa kaupungeissa ja kasvukeskuksissa eri puolilla Suomea: Helsinki, Espoo, Vantaa, Oulu, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Naantali, Järvenpää, Kerava, Turku, Tampere, Seinäjoki, Salo, Savonlinna, Pori, Porvoo, Hämeenlinna, Rovaniemi, Porvoo, Ylöjärvi, Vaasa ja Hyvinkää.

Cityvarasto Oyj on vuonna 1999 perustettu valtakunnallinen pienvarastoyritys. Pienvarastojen vuokraamisen lisäksi yhtiö myy asiakkailleen pakkaustarvikkeita, lähetys- ja vastaanottopalveluita, pienvarastovakuutuksia sekä vuokraa toimitiloja sekä Business Center toimistohuoneita ja tarjoaa osoitepalvelua. Cityvarasto konserniin kuuluvat lisäksi pakettiautojen vuokrausta harjoittava Pakuovelle.com Oy sekä pääkaupunkiseudulla muuttoja tekevä Suomen Opiskelijamuutot.