15.12.2022

Dynaamisella hinnoittelulla joustavuutta ja tehokkuutta

Cityvrarasto Oyj:llä on käytössä dynaaminen hinnoittelu. Cityvaraston kasvu viime vuosina on ollut todella nopeaa ja yhtiöllä on eri puolella Suomea 59 pienvarastotoimipistettä. Hintojen ja hinnoittelun jatkuva seuraaminen ja optimointi manuaalisesti ei ole mahdollista.

Dynaamisella hinnoittelulla joustavuutta ja tehokkuutta

Cityvaraston kasvu viime vuosina on ollut todella nopeaa ja yhtiöllä on eri puolella Suomea 59 pienvarastotoimipistettä. Hintojen ja hinnoittelun jatkuva seuraaminen ja optimointi manuaalisesti ei ole mahdollista.

”Meillä on ollut yksinkertainen dynaaminen hinnoittelu käytössä muutaman vuoden, mutta halusimme automatisoida ja viedä hinnoitteludynamiikan pidemmälle sekä vapauttaa resursseja strategiseen hinnoitteluun ja suunnitteluun. Yhteistyökumppaniksemme valikoitui suomalainen Priceff Oy”, kertoo myynti- ja markkinointijohtaja Paula Nordgren.

Varastojen vuokrahinnat elävät kysynnän ja tarjonnan mukaan. Dynaaminen hinnoittelu tarjoaa win-win- tilanteen sekä asiakkaille että yritykselle. ”Voimme tarjota asiakkaille varastoja erittäin edulliseen hintaan täyttyvistä toimipisteistä, hiljaisina aikoina ja toisaalta sesongin aikana täysissä toimipisteistä voimme optimoida tuloja.” jatkaa Paula Nordgren

”Usein ajatellaan, että dynaaminen hinnoittelu sopii ainoastaan kertaluontoisiin tuotteisiin tai palveluihin. Tämä ei kuitenkaan ole koko totuus, vaan dynaamisella hinnoittelulla saadaan merkittävää kilpailuetua myös pidempiaikaisessa esimerkiksi kuukausihinnoitteluun perustuvassa liiketoiminnassa ”, kertoo Priceffin toimitusjohtaja Heikki Lummaa.

“Cityvarasto konserniin kuuluva Pakuovelle.com on hinnoitellut jo yli vuoden pakettiautoja dynaamisesti loistavin tuloksin ja nyt on todella hienoa laajentaa palvelumme käyttöä saman konsernin sisällä”, lisää Heikki Lummaa.

 

Cityvarasto Oyj on valtakunnallinen pienvarastoyritys 59:lla toimipisteellä suurimmissa kaupungeissa ympäri Suomen: Helsinki, Espoo, Vantaa, Oulu, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Naantali, Järvenpää, Kerava, Turku, Tampere, Seinäjoki, Salo, Savonlinna, Pori, Porvoo, Hämeenlinna, Rovaniemi, Porvoo, Ylöjärvi, Vaasa ja Hyvinkää.  Maailmanlaajuiset trendit kuten kaupungistuminen, asuntojen ja säilytystilojen pieneneminen sekä tavarapaljous ja lisätilan tarpeen kasvu luovat kysyntää pienvarastoinnille. 

Cityvarasto konserniin kuuluvat lisäksi pakettiautojen vuokrausta harjoittava Pakuovelle.com Oy sekä muuttoja tekevä Suomen Opiskelijamuutot Oy.

Priceff Oy on suomalainen dynaamiseen hinnoitteluun erikoistunut yritys. Priceffin palvelun avulla yritykset voivat hinnoitella kapasiteettia ja inventaarioita automatisoidusti reaaliaikaisesti kysynnän mukaan.

 

 

Lisätietoja: Paula Nordgren/Cityvarasto Oyj, p. +358 50 350923

                     Heikki Lummaa/Priceff Oy, p. +358 400 626893