17.1.2013

Minivarasto muuttuu Cityvarastoksi Tampereella

Suomen johtava pienvarastointiyritys Cityvarasto Oy muuttaa vuonna 2009 ostamansa Hämeen Minivaraston toiminnot Cityvarasto Oy:n nimen alle, jolloin vanha ja tunnettu Minivarasto brändi poistuu Tampereen katukuvasta.

Liiketoimintakaupassa tullut Armonkallion toimipiste on muutettu Cityvarastoksi jo aiemmin, eikä muutoksella ole vaikutuksia Tampereen Nekalassa sijaitsevaan Cityvaraston toimipisteeseen. Muutos toteutetaan vuoden 2013 ensimmäisellä kvartaalilla.


Cityvarastolla on yhteensä 16 pienvarastokohdetta eripuolella Suomea. Kohteita on Helsingin seudulla, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä ja Oulussa. Cityvarasto Oy on kotimainen toimija ja Suomen pienvarastoyhdistyksen jäsen. Yhä useammat kuluttajat ja yritykset ovat oivaltaneet pienvarastoinnin tarjoamat hyödyt lisätilan tarpeen ilmetessä sekä muuttojen yhteydessä. Yli 50% pienvarastojen asiakkaista on muuttajia. Yksityisiä kotitalouksia on 80% asiakkaista ja loput yrityksiä sekä yhteisöjä, joiden toimintaa pienvarastointipalvelut helpottavat huomattavasti.


Kuluttajien varovaisuus uutta asuntoa ostettaessa, on lisännyt tarvetta irtaimiston säilyttämiseen väliaikaisesti muualla. Etenkin uusien asuntojen puutteelliset ja liian pienet varastotilat ovat osaltaan kasvattaneet varastointitarvetta kodin ulkopuolella. Kausiurheiluvälineet, autonrenkaat, parveke - ja pihakalusteet sekä monet muut tavarat säilytetään mielellään pienvarastointiyrityksen tiloissa, suojassa sään vaihteluilta ja valvottuina.


Lisätietoja :
Ville Stenroos, toimitusjohtaja
ville.stenroos@cityvarasto.fi p. 0400 206106