1.1.2014

Cityvarasto Oy osti Turun Minivaraston 8.1.2014

Cityvarasto Oy on ostanut Turun Minivarasto Oy:n liiketoiminnan 8.1.2014. Turun Minivarasto on ollut markkinajohtaja pienvarastoalalla VarsinaisSuomen talousalueella.

Cityvarastolla on ollut pienvarastotoimintaa Turun Mälikkälässä vuodesta 2008. Viime vuonna Cityvarasto Oy osti 4000 neliönsuuruisen kiinteistön keskeiseltä ja näkyvältä paikalta Naantalin Pikatien varrelta Turun Pitkämäestä pienvarastotoimintaa varten. Uuden toimipisteen tilat valmistuvat vuoden 2014 aikana. Liiketoimintakaupan myötä Cityvarasto Oy:n toiminta laajenee Varsinais-Suomessa Iso-Heikkilään sekä Naantalin keskustaan. Cityvarasto Oy:n Varsinais-Suomen liikevaihto, asiakkaiden ja henkilökunnan sekä pienvarastojen määrä moninkertaistui tehdyn liiketoimintakaupan ansiosta.

Cityvarasto Oy on Suomen suurin valtakunnallinen ja ainoa kotimainen pienvarastoyritys, jolla on Turun lisäksi pienvarastoja ympäri Suomea. Näistä kymmenen on pääkaupunkiseudulla ja Tampereella kolme. Lisäksi Cityvarastolla on toimipisteet Lahdessa, Jyväskylässä ja Oulussa.

”Olemme kasvuyritys ja uusien kiinteistöjen lisäksi olemme ostaneet myös olemassa olevien  pienvarastoyritysten liiketoimintoja. Liiketoimintakaupan myötä olemme nyt markkinajohtaja myös Varsinais-Suomen alueella. Turun Minivarastolla on pitkät perinteet pienvarastoalalla ja osaava henkilökunta
siirtyi kaupan myötä Cityvaraston työntekijöiksi” kertoo Ville Stenroos Cityvaraston toinen omistaja ja toimitusjohtaja.

Yhä useammat kuluttajat ja yritykset ovat oivaltaneet pienvarastoinnin tarjoamat hyödyt lisätilan tarpeen ilmetessä sekä muuttojen yhteydessä. Yli 50% pienvarastojen asiakkaista on muuttajia. Asuntokauppaa käydään tällä hetkellä myymällä ensin oma asunto, jonka jälkeen etsitään itselle sopiva kaikessa rauhassa. Väliajaksi muutetaan usein pienempään asuntoon vuokralle ja tällöin pienvarasto tarjoaa mahdollisuuden irtaimiston säilyttämiseen kunnes uusi asunto on löytynyt. Yrityksille Cityvarasto tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden pitää käsivarastoja tai yrityksen arkistoja helposti saatavilla.

Uusien asuntojen puutteelliset ja liian pienet ja jopa turvattomat varastotilat ovat osaltaan kasvattaneet varastointitarvetta kodin ulkopuolella. Kausiurheiluvälineet, autonrenkaat, parveke - ja pihakalusteet sekä monet muut tavarat säilytetään helposti ja turvallisesti pienvarastointiyrityksen tiloissa, suojassa
sään vaihteluilta ja valvottuina.

Lisätietoja:


Ville Stenroos, toimitusjohtaja
ville.stenroos@cityvarasto.fi p. 0400 206 106