Cityvarasto Avainlippu - Suomalaista palvelua

 

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä haemme:

Aulapalveluhenkilö

Tule kasvamaan kanssamme!

Cityvarasto Oyj on Suomen suurin valtakunnallinen pienvarastoyhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita pienvarastopalveluita, varastointia tukevia lisäpalveluja sekä toimistotiloja. Helsingissä sijaitsevan pääkonttorimme lisäksi meillä on 35 toimipistettä ympäri Suomen.

Olemme kovassa kasvuvauhdissa ja kehittämässä toimintaamme.  Haemme nyt Espoon Niittykumpuun avattavaan business centeriin asiakaspalvelun ammattilaista vastaamaan kohteen aulapalveluista ja tilojen vuokraamisesta.  

Työtehtäviin kuuluu mm. tilojen vuokraaminen, vieraiden vastaanotto ja opastus, kokous- ja ajanvarauspalvelut sekä muut tehtävään liittyvät järjestelytyöt ja avustavat toimistotyöt.

Aulapalveluhenkilö on oleellinen osa yrityskuvaamme, joten tehtävässä menestyminen edellyttää joustavaa ja ammattimaista asiakaspalveluasennetta ja erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Olet oma-aloitteinen, vastuullinen ja huolellinen ja osaat pitää monia lankoja käsissäsi. Käytät sujuvasti nykyaikaista tietotekniikkaa ja omaksut helposti järjestelmiä ja innostut uusista tavoista toimia. Lisäksi toivomme, että pystyt palvelemaan asiakkaitamme tarvittaessa myös englannin kielellä.

Tehtävä on aluksi määräaikainen ja jatkuu toistaiseksi voimassaolevana. Aloitus tehtävässä on helmi-maaliskuussa sopimuksen mukaan.

 Tarjoamme sinulle työn, jossa jokainen päivä on erilainen ja mielenkiintoinen.

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@cityvarasto.fi  viimeistään 31.1.2018 (viestiin otsikko: ”Aulapalveluhenkilö”). Aloitamme haastattelut ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.