Avoimet työpaikat - hae pienvarastoalalle töihin!

TEKNINEN KIINTEISTÖNHOITAJA

Tule kasvamaan kanssamme!

Cityvarasto Oyj on Suomen suurin valtakunnallinen pienvarastoyhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita pienvarastopalveluita, varastointia tukevia lisäpalveluja sekä toimistotiloja. Helsingissä sijaitsevan pääkonttorimme lisäksi meillä on 39 toimipistettä ympäri Suomen.

Olemme kovassa kasvuvauhdissa ja kehittämässä toimintaamme.  Haemme nyt PK- seudulle teknistä kiinteistönhoitajaa huolehtimaan monipuolisista kiinteistönhoitotehtävistä.

Teknisenä kiinteistönhoitajana tulet toimimaan osana kiinteistöhuollon tiimiämme. Vastaat kiinteistöjen toimivuudesta ja niiden monipuolisista teknisistä ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä. Olet luonteeltasi asiakaslähtöinen ja otteesi työntekoon on jämäkkä ja aikaansaava.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla kokemusta ja koulutusta kiinteistöteknisistä töistä: talotekniikasta, lvi-puolelta, automaatiojärjestelmien toiminnasta. Lisäksi tarvitset perus IT-taitoja ja suomen- sekä englanninkielen taitoa. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla ajokortti.  Työskentelet pääsääntöisesti arkisin päiväaikaan 7-17 välillä, mutta tehtävässä edellytetään päivystysvalmiutta.   Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@cityvarasto.fi  viimeistään 7.5.2019 (viestiin otsikko: ”Tekninen kiinteistönhoitaja”). Aloitamme haastattelut ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Ilkka Jaakola p. 029 1234 764 / arkisin 14.00 – 16.00.