Avoimet työpaikat - hae pienvarastoalalle töihin!

Asiakaspalvelu- ja aulatyöntekijä

Cityvarasto Oyj on Suomen suurin valtakunnallinen pienvarastoyhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita pienvarastopalveluita, varastointia tukevia lisäpalveluja sekä toimisto- ja toimitiloja. Helsingissä sijaitsevan pääkonttorimme lisäksi meillä on 39 toimipistettä ympäri Suomen.

Haemme nyt aurinkoista ja oma-aloitteista aula- ja asiakaspalvelijaa Espoon Niittykummun toimipisteeseemme. Niittykummun toimipisteessä toimii pienvarastojen lisäksi Business Center.

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset asiakaspalvelutehtävät, kuten pienvarastojen vuokraus, oheistuotteiden myynti, Business Center tilojen vuokraaminen, vieraiden vastaanotto ja opastus, kokous- ja ajanvarauspalvelut, toimipisteen siisteydestä huolehtiminen sekä muut tehtävään liittyvät järjestelytyöt ja avustavat toimistotyöt.  

Etsimme asiakaspalvelusta kiinnostunutta tiimipelaajaa, jonka hymy ei hyydy tiukassakaan asiakaspalvelutilanteessa. Olet positiivinen, itseohjautuva ja kykenet palvelemaan asiakasta sekä suomen että englannin kielellä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, myyntihenkisyyttä ja tietokoneenkäyttötaitoa. Työn hoitaminen edellyttää ajokorttia.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työajat ajoittuvat Business centerin aukioloaikoihin (arkisin 08.00 -17.00 väliseen aikaan).

Tule mukaan positiiviseen ja ahkeraan tiimimme, ja pääset sisälle mielenkiintoiseen alaan ja tutustut erilaisiin ihmisiin ja yrityksiin!

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@cityvarasto.fi viimeistään 15.9.2019 (viestiin otsikko: "Asiakas/aulatyöntekijä")