Cityvarasto Avainlippu - Suomalaista palvelua

 

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä haemme:

2 kpl vuokrausneuvottelijoita

Haemme kahta henkilöä asiakaspalvelutehtäviin. Helsingin Metsälään etsimme äitiyslomansijaista ja Keravan toimipisteelle haemme kausityöntekijää toimipisteeseemme. Työsuhteet ovat kokoaikaisia ja määräaikaisia.

Etsimme vastuullisia ja innokkaita henkilöitä, joilta sujuu niin asiakaspalvelu kuin toimipisteen ja myymälän ylläpito. Ennakkoluuloton ja iloinen asenne sopivat hakemamme henkilön luonteenpiirteiksi. Vuokrausneuvottelijan pääasiallisia tehtäviä ovat mm. pienvarastojen vuokraus, asiakaspalvelu, aktiiviset myyntitoimenpiteet ja toimipisteen ja myymälän siisteydestä huolehtiminen sekä alueellisen päivystyksen hoitaminen.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, myyntihenkisyyttä, englanninkielentaitoa ja tietokoneenkäyttötaitoa. Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii myös markkinointitaitoja, kaupallisten perusasioiden hallintaa sekä ajokorttia.

Tule mukaan ahkeraan tiimimme ja pääset sisälle mielenkiintoiseen alaan ja tutustut erilaisiin ihmisiin ja yrityksiin!

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@cityvarasto.fi viimeistään 15.4.2018 (viestiin otsikko: ”Vuokrausneuvottelija”)Head of digital services

Tule kasvamaan kanssamme!

Cityvarasto Oyj on Suomen suurin valtakunnallinen pienvarastoyhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita pienvarastopalveluita sekä varastointia tukevia lisäpalveluja. Helsingissä sijaitsevan pääkonttorimme lisäksi meillä on 34 toimipistettä ympäri Suomen.

Olemme kovassa kasvuvauhdissa ja kehittämässä sekä digitaalisia palvelujamme että ICT-järjestelmiämme. Haemme nyt Helsingin tiimiimme digitaalisten palvelujen ja niiden perustana olevien teknisten ratkaisujen kehittämisestä ja toteuttamisesta vastaavaa henkilöä.

Vastaat liiketoimintalähtöisesti digitaalisten palveluiden kehittämisestä, ICT-arkkitehtuurista ja kumppanuuksista.  Vastuualueeseen kuuluvat mm. järjestelmäympäristön, palvelimien ja verkon hallinnointi sekä sovellusten ja palvelinympäristöjen elinkaaren hallinta. Lisäksi myös hankintojen kilpailuttaminen ja lähituen organisointi kuuluvat tehtävänkuvaan.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää osaamista modernin ohjelmistokehityksen teknologioista ja työkaluista sekä verkkokauppa-alustojen tuntemista.  Etsimämme henkilö on avoin uusille ajatuksille hakien myös innovatiivisia ratkaisuja perus ICT-infrastruktuurin kehittämiseksi. Olet lisäksi organisointi- ja vuorovaikutustaitoinen, yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen, sinulla on kumppanuus ja hankintaosaamista sekä vahva hands-on asenne tekemiseen. Työkielinä ovat suomi ja englanti, joiden sujuva suullinen ja kirjallinen taito ovat välttämättömiä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja muutaman vuoden työkokemus vastaavan tason tehtävistä.

Tarjoamme sinulle työn, jossa jokainen päivä on erilainen ja mielenkiintoinen. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@cityvarasto.fi viimeistään 6.4.2018 (viestiin otsikko: Head of digital services). Aloitamme haastattelut ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.


KIINTEISTÖNHOITAJA

Tule kasvamaan kanssamme!

Olemme kovassa kasvuvauhdissa ja kehittämässä toimintaamme.  Haemme nyt PK- seudulle kiinteistönhoitajaa huolehtimaan monipuolisista kiinteistönhoitotehtävistä.

Kiinteistönhoitajana tulet toimimaan osana kiinteistöhuollon tiimiämme. Päivittäisessä työssäsi teet monipuolisia kiinteistönhoidon töitä ja pienkorjauksia. Tehtävänäsi on kiinteistön jatkuvan käytettävyyden ja toimivuuden varmistaminen, työpyyntöjen suorittaminen ja kiinteistön olosuhteiden valvominen.

Sovit tähän tehtävään, jos olet luonteeltasi avoin, reilu ja asiakaslähtöinen ja otteesi työntekoon on jämäkkä ja aikaansaava. Hoidat tehtäväsi reippaasti joskus hyvinkin haastavissa ja muuttuvissa olosuhteissa. Tärkeintä on ihmisläheinen ja palveluhenkinen asenne, sekä halu kehittää omaa työtä. 

Lisäksi tarvitset perus IT-taitoja ja suomen- sekä englanninkielen taitoa. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla ajokortti.  Työskentelet pääsääntöisesti arkisin päiväaikaan 7-17 välillä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@cityvarasto.fi  viimeistään 15.5.2018 (viestiin otsikko: ”Kiinteistönhoitaja”). Aloitamme haastattelut ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja arkisin klo 12.00-14.00 / Jarmo Tatti, puh. 029 1234 764