Cityvarasto Avainlippu - Suomalaista palvelua

 

Avoimet työpaikat - hae pienvarastoalalle töihin!

Cityvarasto Oyj on nopeasti kasvava ja kehittyvä valtakunnallisesti toimiva varastopalveluyritys. Pienvarastoala (self storage) on yksi voimakkaimmin kehittyviä palvelualoja Euroopassa ja Cityvarasto on johtavia pienvarastoyrityksiä Suomessa. Cityvarastolla on 38 toimipistettä. Asiakkaitamme ovat pääasiassa yksityishenkilöt, jotka tarvitsevat joustavia säilytyspalveluja erilaisiin tarpeisiinsa.

 

Haemme henkilöä Helsingin Metsälän toimipisteeseemme. Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen elokuun loppuun saakka. Työssä on mahdollisuus jatkoon määräaikaisuuden päätyttyä.

 

Etsimme vastuullista ja innokasta henkilöä, jolta sujuu niin asiakaspalvelu kuin toimipisteen ja myymälän ylläpito. Ennakkoluuloton ja iloinen asenne sopivat hakemamme henkilön luonteenpiirteiksi. Metsälän toimipisteessä vuokrausneuvottelijan pääasiallisia tehtäviä ovat mm. pienvarastojen vuokraus, asiakaspalvelu, aktiiviset myyntitoimenpiteet ja toimipisteen ja myymälän siisteydestä huolehtiminen sekä alueellisen päivystyksen hoitaminen.
 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, myyntihenkisyyttä, englanninkielentaitoa ja tietokoneenkäyttötaitoa. Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii myös markkinointitaitoja, kaupallisten perusasioiden hallintaa sekä ajokorttia.


Tule mukaan ahkeraan tiimimme ja pääset sisälle mielenkiintoiseen alaan ja tutustut erilaisiin ihmisiin ja yrityksiin!

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@cityvarasto.fi viimeistään 31.1.2019 (viestiin otsikko: ”Vuokrausneuvottelija”)