KIRVESMIES

Tule kasvamaan kanssamme!

Cityvarasto Oyj on Suomen suurin valtakunnallinen pienvarastoyhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita pienvarastopalveluita, varastointia tukevia lisäpalveluja sekä toimistotiloja. Helsingissä sijaitsevan pääkonttorimme lisäksi meillä on 42 toimipistettä ympäri Suomen.

Olemme kovassa kasvuvauhdissa ja avaamme uusia toimipisteitä.  Haemme nyt Pääkaupunkiseudulle osaavaa, luotettavaa ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää kirvesmiestä.

Kirvesmiehenä tulet toimimaan osana rakennus- ja saneeraustiimiämme. Työtehtäväsi ovat monipuoliset rakennustyöt kiinteistöjemme muutos-, korjaus- ja ylläpitoprojekteihin liittyen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ohjeiden/piirustusten mukaan ja ymmärrät rakentamista kokonaisvaltaisesti kuvien lukua myöten.

Tehtävään valittavalta edellytämme muutaman vuoden kokemusta kirvesmiehen tehtävistä ja työmailla työskentelystä, ajokorttia, piirustusten lukutaitoa sekä halua tehdä fyysistä työtä.

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@cityvarasto.fi  viimeistään 31.5.2020 (viestiin otsikko: ”Kirvesmies”). Aloitamme haastattelut ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Reijo Tapaninen p.050 337 5312