Pienvarastot, teräsverkkovarastot, kuutiovarastot, merikontit, tallivarastot

Cityvarastolla on tarjota erilaisia varastotiloja erilaisiin käyttötarkoituksiin ja tarpeisiin. Kaikki varastomme ovat laadukkaita ja turvallisia tiloja, joissa voit huoletta säilyttää tavarasi. Kaikki varastomme ovat tallentavan videovalvonnan alaisia sekä jatkuva kulunvalvonta seuraa kaikki kävijöitä varastoilla. Tavarasi ovat meillä turvassa! Varastot ovat erilaisia koonsa ja hintansa puolesta. Voit vertailla eri vaihtoehtoja tai soittaa asiakaspalveluumme 029 1234 700. Neuvomme ja autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan varastointiratkaisun!

Pienvarasto

Lämmin terässeinillä varustettu suljettu varastotila. Pienvarastot sopivat kaikkeen pienvarastointiin. Koot vaihtelevat toimipistekohtaisesti 1 - 20 m² välillä.

Teräsverkkovarasto

Lämmin teräsverkolla suljettu varastotila sopii kaikkeen varastointiin. Koot vaihtelevat toimipistekohtaisesti 1 - 20 m² välillä.

Kuutiovarasto

Lämmin terässeinillä varustettu kuution kokoinen (1 x 1 x 1 m) suljettu varastotila.

Citykontti

Kylmä varastotila ns. merikontti. Merikontteja löytyy kahta eri kokoa 7 m² tai 14 m².

Tallivarasto

Maan tasalla, usein rakennuksen ulkoseinustalla sijaitseva varasto omalla sisäänkäynnillä.

Lisäksi vuokraamme varastotiloja (25 - 500 m²), toimitiloja, toimistohuoneita, postilokeroita ja asuntoja.

Siirry vuokraamaan varasto


Pienvarastointi

Cityvarastolta saat 1-20m² pienvarastot tavaroiden säilytystä varten. Meillä on ympäri Suomen toimipisteitä joissa voit varastoida vaikkapa koko kotisi irtaimiston. Asiakkaitamme ovat muun muassa muuttajat, remontoijat, opiskelijat, jatkuvan lisätilan tarvitsijat sekä erilaiset yritykset. Pienvarastojen lisäksi Cityvarastolta saat myös pakettiautot, muuttolaatikot sekä pakkaustarvikkeet. Voit vuokrata ja varata nämä kaikki palvelut verkkosivuiltamme tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 029 1234 700.