Hannele Lauri on löytänyt Cityvarastosta luotettavan paikan säilyttää rakkaita muistoja uraltaan

Näyttelijä Hannele Laurilla on tapana säästää mainosjulisteet niistä tuotannoista, joissa hän on ollut mukana. Elokuva- ja teatterituotantojulisteet ovat valtavia, pahvisia taideteoksia, jotka ovat Hannelelle rakkaita muistoja.

“Eihän niitä raaski heittää pois, vaikka vievätkin paljon tilaa”, Hannele sanoo.

Tällä hetkellä Hannelen kodista yksi huone on varattu varastokäyttöön. Hannelen kodissa on myös kylmävarasto, mutta esimerkiksi julisteita tai vaatteita ei voi säilyttää kylmässä ja kosteassa tilassa.

Cityvarasto tuo lisää tilaa kotiin

Hannele kertoo käyttäneensä yhtä kotinsa makuuhuoneista varastona niin pitkään, ettei oikein tahdo edes muistaa miltä se oikeasti näyttää. Huoneeseen on kertynyt muistoesineiden lisäksi Hannelen lavastajana työskentelevän pojan töihin liittyviä tavaroita, ja vanhoja huonekaluja.

“En oikein osaa edes sanoa, mitä haluaisin huoneella tehdä. Haluaisin ensin nähdä sen pitkästä aikaa tyhjänä, jotta voisin kuvitella mitä kaikkea sillä voisi tehdä”, Hannele kertoo.

Hannele vei Cityvaraston tiloihin ensisijaisesti elokuva- ja teatterituotantojen julisteita sekä tuotannoissa käytettyjä vaatteita.

“On ihan mahtavaa, että tällainen varastointimahdollisuus löytyy myös, jossa tavarat ovat turvassa lämpimässä. Eivät vaatteet tai julisteet kestä kylmävaraston kosteutta ja lämpötilavaihteluita”, Hannele sanoo.

Instagram: @hannelelauri

Siirry vuokraamaan varasto tästä


Lisätilan tarvitsijat

Cityvarasto tarjoaa jatkuvaa lisätilaa kaikissa toimipisteissään ympäri Suomen. Pienvarasto on turvallinen ja kätevä paikka säilyttää esim.harrastusvälineitä, polkupyöriä ja esimerkiksi yrityksen arkistopapereita. Saat meiltä myös pakettiauton, jolla voit siirtää vaikkapa purjehdustarvikkeet helposti veneeltäsi varastoon. Myös pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot helpottavat tavaroiden suojaamista ja pakkaamista. Voit vuokrata ja varata nämä kaikki palvelut verkkosivuiltamme tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 029 1234 700.