Helena Rosbergin kokemuksia Cityvarastosta

Helena Rosberg: ”Minulle on todella tärkeää se, että Cityvarastolla on puhtaat ja turvalliset tilat.” Tampereella asuva Helena Rosberg on vuosien varrella vuokrannut Cityvarastolta useampia varastotiloja. Varastotilat ovat toimineet apuna esimerkiksi muuttoa tehdessä ja pienentäneet muuttamisesta aiheutuvaa stressiä. Helenalle tärkeitä asioita varastoinnissa ovat erityisesti siisteys sekä turvallisuus.

– Elämän varrella tavaraa kertyy ja huonekaluja tulee hankittua. Niille ei aina muuttaessa ole mitään paikkaa, mihin ne laittaisi. Jos niitä ei pääse viemään heti esimerkiksi uuteen asuntoon, niin varastotilan vuokraaminen on hyvä ratkaisu, joka poistaa stressin, Helena Rosberg naurahtaa.

Ensimmäistä kertaa Helena vuokrasi varaston Cityvarastolta vuonna 2011, kun hän muutti uuteen asuntoon. Helena mietti, mihin saisi huonekaluja ja tavaroitaan vietyä. Samassa rapussa asunut nuorempi mies vinkkasi hänelle Cityvarastosta.

– Hän kysyi, että olenko tietoinen Cityvarastosta. Sanoin, että en ole ja hän sanoi siihen, että ala ota stressiä, vaan käypäs juttelemassa heidän kanssaan. Siitä se sitten alkoi, Helena muistelee.

”Ei tarvitse pelätä, että tulisi mitään vahinkoja”

Helena on hoitanut varastotilojen vuokrauksen aina paikan päällä Cityvaraston Tampereen Nekalan myymälässä. Henkilökuntaa hän kuvailee ystävälliseksi ja asialliseksi. Helenan tarpeisiin sopiva varasto on aina löytynyt.

– Olen vuokrannut erikokoisia varastokoppeja. Isoin on ollut kahdeksan neliön ja pienin yhden neliön koppi. Pisin aika, jolloin olen varastoa tarvinnut, on ollut tähän mennessä seitsemän kuukautta, Helena summaa.

– Minulle on hyvin tärkeää se, että Cityvarastolla on puhtaat ja turvalliset tilat. Varastokopit ovat todella siistejä. Se on myös turvallinen paikka, mihin voi viedä tavaroitansa varastoon, Helena painottaa.

– Ei tarvitse pelätä, että tulisi mitään vahinkoja. Varastot ovat todella hyvin suunniteltuja ja valmistettuja, eikä ainakaan tässä Nekalassa ole ollut mitään ongelmia, hän jatkaa.

”Olen vain niin tyytyväinen Cityvaraston toimintaan”

Yhdeksi Cityvaraston parhaaksi puoleksi Helena kokee sen, että tavaroita voi hakea aina silloin kun haluaa ja sen verran kuin haluaa – kiireettömästi omaan tahtiin. Varastokoppeja löytyy isoista pieniin aina tarpeista riippuen.

– Kaksi hyvää ystävääni tarvitsivat varastotilaa ja miettivät, että mihin tavaransa laittaisivat.  Minä sanoin, että homma on hanskassa eikä tarvitse ottaa stressiä, vaan lähdetään Nekalaan. He ovat myös vuokranneet sieltä varastokopit ja olleet todella tyytyväisiä molemmat, Helena kertoo.

– Cityvarastoja on tullut vähän joka puolelle kaupunkia, mikä on todella hienoa. Ihmisten ei tarvitse viedä tavaroitaan varastoon pitkien matkojen päästä. Olen vain niin tyytyväinen Cityvaraston toimintaan, henkilökuntaan ja kaikkeen, Helena päättää.


Muuttajat

Cityvarasto tarjoaa muuttajille kattavaa palvelua. Saat meiltä vuokrattavat pienvarastot, pakettiautot, muuttolaatikot, pakkaustarvikkeet sekä muuttopalvelun. Voit vuokrata ja varata nämä kaikki muuttoa helpottavat palvelut verkkosivuiltamme tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 029 1234 700.