Somevastaava etsii tarinoita

Netta Lehtolan päivä on alkanut vauhdikkaasti kuvauksilla. Hän vastaa Cityvaraston sosiaalisen median viestinnästä.

Toukokuussa yhtiössä aloittanut Netta tekee videotuotantoa sekä tuottaa sisältöä Cityvaraston facebook- ja instagram-sivustoille.

– Tällä hetkellä kerään aktiivisesti tietoa ja selvitän ihmisten tarpeita tavaroiden varastointiin ja siirtämiseen liittyen, hän valottaa.

Asiakkaiden säilytystarpeet vaihtelevat eri elämänvaiheiden myötä. Jokainen muuttaa jossakin vaiheessa, ja asia tulee ajankohtaiseksi viimeistään silloin. Syynä voi olla myös uusi harrastus.  Esimerkiksi veneilijä
voi tarvita talvea vasten erillistä säilytystilaa veneilytarvikkeille. Näitä tarinoita Netta visualisoi nettiin lukijoiden hyödyksi.

– Markkinointitiimissä pohdimme yhdessä näitä asiakaspolkuja, ja sitä miten ne linkittyvät sosiaalisen median kanaviimme parantaaksemme palvelua entisestään, hän valottaa.

Monipuolinen toimenkuva 

Cityvaraston palvelukseen Netta löysi tiensä sattumankaupalla. Uuden asunnon valmistumisen lykkäännyttyä yllättäen hän joutui turvautumaan väliaikaiseen majoitukseen ja toimittamaan osan tavaroistaan varastoon. Netta oli hakenut samoihin aikoihin viestinnän koulutukseen, kun hän huomasi, että Cityvarastolle etsittiin
some-vastaavaa.

– Oivalsin, että tässä työssä olisin juuri samojen asioiden äärellä, jotka olivat tulleet minulle hyvin tutuiksi viime kuukausien aikana, hän naurahtaa.

Sitä ennen Netta oli työskennellyt median ja kuvataiteen parissa, sekä toiminut artesaanina ja somistajana. Somevastaavana hän pyrkii pääsemään nyt asioitten ja ihmisten tarpeitten äärelle. Uutta toimenkuvaansa hän pitää mielenkiintoisena juuri sen tarjoamien haasteiden vuoksi:

– Pääsen käyttämään tässä roolissa osaamistani hyvin monipuolisesti. Työ on inspiroivaa ja hauskaa, joskin samalla somen tekeminen on omalla tavallaan vaativaa, hän puntaroi.

Somevastaavana Netta tekee viestintää konsernin kaikkien kolmen eri brändin alla. Markkinoinnin näkökulmasta yhtiön tuotteet ovat hieman haasteellisia. Ihmiset tarvitsevat varastointi- tai muuttopalveluita eri
syistä ja sen vuoksi asiakasmääriä ja tarpeita on vaikeata ennakoida. Netta onkin miettinyt miten somea voisi käyttää kommunikointivälineenä ja parantaa sen avulla aidosti asiakaspalvelua.

– Meille jokaiselle tekee myös hyvää miettiä mitä kaikkea omistamme. Netin tarinoita lukiessa silmät voivat avautua tarkastelemaan asioita uudesta tulokulmasta, ja kun saa tavaransa järjestykseen, se tuottaa sekä iloa että hyötyä, hän toteaa.

Uudelleenarvioi asuntosi tarjoamat mahdollisuudet

Säilytystilan tarpeen syynä voi olla muutto yhteen tai erilleen, tai sitten pienempään tai isompaan asuntoon. Yhdellä perhe kasvaa, toisella taas pienenee – yllättäenkin.

– Tilanteissa, joissa ylipäätään pitää hallinnoida tavaraa, ratkaisuna voi olla tavaran vienti säilytykseen. Meiltä voi vuokrata tarvettaan vastaavan kokoista säilytystilaa alkaen yhden kuution kokoisesta varastosta, Netta valottaa.

Toinen hyvä esimerkki säilytystilan lisätarpeesta on asunnon stailaustilanteessa, jossa muuttaa toiselle paikkakunnalle tai ulkomaille esimerkiksi työn perässä.  Asunnon vuokrausta helpottaa, jos ylimääräiset tavarat saa vietyä pois säilytykseen. Moni turvautuu vuokravarastoon myös asunnon myynnin yhteydessä.

Remonttia aloitettaessa voi olla helpointa viedä huonekalut ja muut tavarat säilöön.  Jo tavaran saaminen pois jaloista auttaa näkemään nykyisen asunnon tarjoamat mahdollisuudet. Moni onkin oivaltanut, miten nykyisistä neliöistä saa enemmän irti ja asunnosta toiminnallisemman ilman että tarvitsee muuttaa pois isompaan ehkä jo tutusta ja turvallisesta naapurustosta.

– Juuri näihin siirtymävaiheiden tarpeisiin Cityvarasto haluaa vastata palvelujensa avulla, Netta Lehtola toteaa.

Koti on asumista varten 

Uusissa asunnoissa voi olla todella vähän säilytystilaa. Rajallinen kaappitila voi helposti täyttyä kausituotteista. Hyvä vaihtoehto voi tällöin olla viedä ne säilytykseen seuraavaa sesonkia odottamaan, ja
näin nostaa omaa asumismukavuuttaan.

– Kaikesta tavarasta ei ole liioin järkevää luopua, jos tavaralle
voi olla myöhemmin jälleen käyttöä. Ajatellaanpa vaikka
perheenlisäystä, Netta huomauttaa.

Kun perheeseen syntyy lapsi, tarvitaan monenlaista tarviketta. Se on jatkuva tilanne, jossa koko ajan arvioidaan mille on vielä käyttöä jatkossa.

Kaikki tavara ei sovellu myöskään säilytettäväksi kylmässä. Tämän vuoksi varastoja on monenlaisia citykonteista ja puolikylmistä varastoista aina lämpimiin säilytystiloihin. Cityvaraston tilalaskurin
avulla voi helposti itse laskea minkä kokoiselle säilytystilalle on tarvetta ja videoista saa hyvä käytännön vinkkejä erilaisista ratkaisuista.

Varaston sijainnilla ja palvelun toimivuudella on niin ikään merkitystä, ja siksi niihin on kiinnitetty erityistä huomiota. Palvelut ovat mahdollisimman lähellä ihmisiä ja varauksen voi tehdä netissä. Tavaroiden siirtäminen on myös helppoa. Tarjolla on nokkakärryjä ja muita apuvälineitä, samoin kuin tilaa purkamiselle
ja lastaamiselle.

– Cityvarasto on todellinen muuttajan tavaratalo, josta saa kaiken tarvitsemansa tavaroiden säilytykseen ja siirtämiseen liittyen. Itsepalveluvarastot ovat näkyvät reaaliaikaisesti netissä, ja niitä
voi varata 24/7.

Tätä nykyä palveluihin kuuluu myös muuttopalvelu, eli muuttoautot ja -henkilöt, viime keväänä tapahtuneen yrityskaupan myötä, jossa yhtiö osti Opiskelijamuutot osaksi toimintaansa. Lisäksi on Pakuovelle.com -palvelu, jonka kautta voi vuokrata pakettiautoja. Valikoimaa täydentää oma pakkaustarvikemyymälä.

Asiointi on suunniteltu siten, että asiakas voi vuokrata sekä pakettiauton että varaston itsenäisesti netissä. Pakettiauton ovi aukeaa paikan päällä kännykällä ja varaston pääovi avautuu omalla kännykällä soittamalla.  Turvallisuudesta huolehditaan asianmukaisen kulunvalvonnan sekä tallentavan videovalvonnan avulla.

Netan mukaan tarinoita on yhtä monia kuin ihmisiä. Juuri some on se, mistä tänä päivänä etsitään vastauksia ja vertaistukea erilaisiin pulmiin Mikä on sinun tarinasi?

– Haluaisin kehittää palvelua ja tuottaa sisältöä nettiin. Jos sinulla on jaettavaa muuttoon tai varastointiin liittyen ja haluat kertoa tarinasi, ota yhteyttä alla näkyvään sähköpostiini, niin palaan asiaan, Netta Lehtola vinkkaa.

Haluatko kertoa tarinasi - ota yhteyttä: netta.lehtola@cityvarasto.fi     

www.cityvarasto.fi 

 


Pienvarastointi

Cityvarastolta saat 1-20m² pienvarastot tavaroiden säilytystä varten. Meillä on ympäri Suomen toimipisteitä joissa voit varastoida vaikkapa koko kotisi irtaimiston. Asiakkaitamme ovat muun muassa muuttajat, remontoijat, opiskelijat, jatkuvan lisätilan tarvitsijat sekä erilaiset yritykset. Pienvarastojen lisäksi Cityvarastolta saat myös pakettiautot, muuttolaatikot sekä pakkaustarvikkeet. Voit vuokrata ja varata nämä kaikki palvelut verkkosivuiltamme tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 029 1234 700.