Varastotilaa Espoo

Varastotilaa Espoo - Cityvaraston varastotilaa - koti tavaroillesi

Cityvarastolla on Espoossa useita varastotoimipisteitä joista voit vuokrata tavaroillesi varastotilaa. Voit vuokrata varastotilaa Espoosta helposti verkkosivuiltamme tai soittaa meille numeroon 029 1234 700. Autamme sinua mielellämme valitsemaan juuri oikean kokoisen varastotilan sinun tarpeisiisi!


Cityvarasto Espoo Kivenlahti sijaitsee Kiviruukin teollisuusalueella osoitteessa Ruukinmestarintie 5-7. Toimipisteessä on 1-15m2 pienvarastoja sekä 1m3 kuutiovarastoja vuokrattavana. Pääset varastotilaasi 5:30 - 00:00 välisenä aikana. Varastotoimipisteen pääovi avautuu asiakkaillemme soittamalla ovessa näkyvään numeroon.

Varastotilaa Espoo Kivenlahti   


Cityvarasto Espoo Nihtisilta sijaitsee keskeisellä paikalla Turun moottoritien varrella Kilon poliisiasemaa vastapäätä. Toimipisteessä on 1-16,5m2 pienvarastoja, 1-10m2 teräverkkovarastoja sekä 1m3 kuutiovarastoja vuokrattavana. Pääset varastotilaasi 5:30 - 00:00 välisenä aikana. Varastotoimipisteen pääovi avautuu asiakkaillemme soittamalla ovessa näkyvään numeroon.

Varastotilaa Espoo Nihtisilta      


Cityvarasto Espoo Laajalahti sijaitsee Laajalahden kauppakeskuksessa osoitteessa Kirvuntie 22. Toimipisteessä on 1,5 -9m2 pienvarastoja vuokrattavana. Pääset varastotilaasi 5:30 - 00:00 välisenä aikana. Varastotoimipisteen pääovi avautuu asiakkaillemme soittamalla ovessa näkyvään numeroon.

Varastotilaa Espoo Laajalahti    


Cityvarasto Espoo Niittykumpu sijaitsee Länsiväylän läheisyydessä osoitteessa Taivalmäki 9. Toimipisteessä on 1 - 10m2 pienvarastoja sekä 1m3 kuutiovarastoja vuokrattavana. Pääset varastotilaasi 5:30 - 00:00 välisenä aikana. Varastotoimipisteen pääovi avautuu asiakkaillemme soittamalla ovessa näkyvään numeroon.

Varastotilaa Espoo Nittykumpu 


Cityvarasto Espoonkeskus sijaitsee osoitteessa Kamreerintie 10. Toimipisteessä on 1 - 11m2 pienvarastoja, Citykontteja sekä 1m3 kuutiovarastoja vuokrattavana. Pääset varastotilaasi 5:30 - 00:00 välisenä aikana. Varastotoimipisteen pääovi avautuu asiakkaillemme soittamalla ovessa näkyvään numeroon.

Varastotilaa Espoonkeskus       


Cityvarasto Espoo Leppävaara sijaitsee osoitteessa Vallikallionkatu 7. Toimipiste avautuu vuoden 2024 aikana.

Varastotilaa Espoo Leppävaara

Varastotilaa Espoo - kätevä ratkaisu tavaroiden säilytykseen

Varaston vuokraaminen on yksi kätevä ratkaisu tavaroiden säilyttämiseen, kun oma koti tai työtila ei tarjoa riittävästi tilaa. Espoossa sijaitsevat Cityvarastot tarjoavat monipuolisia ja joustavia varastointiratkaisuja niin yksityisille kuin yrityksillekin.

Varastomme Espoossa sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten sinne on helppo kuljettaa tavaroita. Varastotilat ovat turvallisia ja valvottuja, joten asiakkaamme voivat olla huoletta tavaroidensa turvallisuudesta. Lisäksi Cityvaraston henkilökunta auttaa mielellään kaikissa varastointiin liittyvissä asioissa.

Varastotilojamme voit käyttää erilaisissa käyttötarkoituksissa

Varastotilojamme voi vuokrata lyhyeksi tai pitkäksi aikaa, mikä tekee siitä erittäin joustavan vaihtoehdon esimerkiksi muuton tai remontin ajaksi. Asiakkaillamme on mahdollisuus valita juuri sopivan kokoinen tila omien tarpeidensa mukaan, sillä meiltä löytyy erikokoisia varastoja pienistä säilytystiloista suuriin varastohalleihin asti.

Kaiken kaikkiaan varastotilamme Espoossa ovat erinomainen ratkaisu tavaroiden varastointiin niin yksityisille kuin yrityksillekin. Joustavat vuokrausmahdollisuudet, turvalliset tilat ja monipuoliset palvelut tekevät siitä kätevän vaihtoehdon kaikille, jotka tarvitsevat lisää tilaa tavaroilleen.


Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen varastovalikoimaan Espoossa


Espoon varastovalikoima on laaja ja kattava, ja sieltä löytyy sopivia ratkaisuja niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Yritysten käyttöön tarkoitetut varastot ovat useimmiten tilavia ja hyvin varusteltuja. Niissä on mahdollisuus säilyttää esimerkiksi tuotteita tai työkaluja turvallisesti ja tehokkaasti. 

Yksityishenkilöt voivat puolestaan hyödyntää Espoon Cityvarastojen monipuolista varastovalikoimaa esimerkiksi muuton tai remontin aikana. Varastoja löytyy eri kokoisina ja eri hintaluokissa, joten jokainen voi valita itselleen sopivan vaihtoehdon. Lisäksi monet varastopalvelut tarjoavat lisäpalveluita kuten kuljetusta tai pakkausmateriaaleja.

Espoon Cityvarastojen  hintataso vaihtelee hiukan eri varastotilavaihtoehtojen välillä, joten kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja ennen päätöksen tekemistä. 

Yhteenvetona voidaan todeta, että Espoossa varastotilamme tarjoavat monipuolisia ja laadukkaita varastoratkaisuja niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Varastoja löytyy eri kokoisina ja eri hintaluokissa, joten jokainen voi valita itselleen sopivan vaihtoehdon. Lisäksi monet varastopalvelut tarjoavat lisäpalveluita kuten kuljetusta tai pakkausmateriaaleja. Kannattaa tutustua Espoon varastovalikoimaan ja löytää juuri omaan tarpeeseen sopiva ratkaisu!