Takaisin kysymyksiin

Vuokravaraston tavaroiden vakuutus

Meidän suosituksemme on, että otat vakuutuksen vuokravarastossa säilyttämiä tavaroitasi varten. Suosittelemme ottamaan Cityvarastolta vakuutuksen, joka kattaa kotivakuutusta paremmin (täysarvovakuutus) mahdolliset omaisuusvahingot.

Cityvaraston vakuutus ei ole pakollinen, joten voit itse päättää otatko vakuutuksen vai et. Vakuutus on kuitenkin erittäin edullinen ja vakuutusehdot ovat yleensä paremmat kuin esimerkiksi kotivakuutuksien.

Kaikki kotivakuutukset eivät korvaa kodin ulkopuolella pitkäaikaisessa säilytyksessä pidettyjä tavaroita. Useissa kotivakuutuksissa on myös ikävähennykset sekä omavastuu saattavat olla huomattavan suuria. Vakuutus voi kattaa esimerkiksi muuton aikana tapahtuneet vahingot, mutta ei välttämättä kata kokonaan kodin ulkopuolella varastoituja tavaroita.

Olemme etsineet vakuutuksen, jonka avulla saat lisäturvan tavaroillesi edullisella kuukausimaksulla ja ilman omavastuuta tai ikävähennyksiä. Vakuutuksemme avulla säilyttämäsi tavarat on vakuutettu täydestä arvosta ja sillä hinnalla millä saisit uuden vastaavan tavaran tilalle. 

On erittäin tärkeää, että tavarasi on vakuutettu asianmukaisesti siitä arvosta, mitä uusi vastaava tavara maksaisi; ei sillä hinnalla millä sen saisi käytettynä.

Soita 0400 906 566 ja kysy lisää pienvarastovakuutuksesta tai katso tästä sopimusehdot

reason global vakuutus varastointiin