Maksa Muuttorahalla varaston vuokraa

Onko sinulla Muuttorahaa? Nyt voit maksaa Cityvaraston varaston vuokraa myös Muuttorahalla. Muuttorahan voit käyttää kätevästi tehdessäsi varaston vuokrausta nettisivuillamme. Tarjous koskee vain uusia vuokrasopimuksia.

Onko sinulla Muuttorahaa?

Nyt voit maksaa Cityvaraston varaston vuokraa myös Muuttorahalla. Syötä Muuttoraha-koodisi tehdessäsi nettisivuillamme varaston vuokrasopimusta ja niin hyvitämme kyseisen summan ensimmäisestä varaston vuokrasta. Tarjous koskee vain uusia varastosopimuksia.

Kaipaatko lisää tietoa pienvarastoista?

Cityvaraston intraktiivinen asiakaspalvelija vastaa usein kysyttyihin kysymyksiin nettisivuillamme. Ohjeita, vinkkejä ja kokemuksia -osioon on koottu kattavasti artikkeleita kaikkeen pienvarastointiin liittyvästä. Ajankohtaiset tarjoukset löydät Tarjoukset -sivulta.  Asiakaspalvelumme on myös käytettävissäsi!

Soita 029 1234 700  ja kysy lisää!


Pienvarastointi

Cityvarastolta saat 1-20m² pienvarastot tavaroiden säilytystä varten. Meillä on ympäri Suomen toimipisteitä joissa voit varastoida vaikkapa koko kotisi irtaimiston. Asiakkaitamme ovat muun muassa muuttajat, remontoijat, opiskelijat, jatkuvan lisätilan tarvitsijat sekä erilaiset yritykset. Pienvarastojen lisäksi Cityvarastolta saat myös pakettiautot, muuttolaatikot sekä pakkaustarvikkeet. Voit vuokrata ja varata nämä kaikki palvelut verkkosivuiltamme tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 029 1234 700.