Siirry tekemään sopimus

Maksa Pakurahalla varaston vuokraa

Onko sinulla PakuOvelle.comin PakuRahaa? Nyt voit maksaa Cityvaraston varaston vuokraa myös PakuRahalla. PakuRahan voit käyttää kätevästi tehdessäsi varaston vuokrausta nettisivuillamme. Tarjous koskee vain uusia vuokrasopimuksia.

Onko sinulla PakuOvelle.comin PakuRahaa?

Nyt voit maksaa Cityvaraston varaston vuokraa myös PakuRahalla. Syötä PakuRaha-koodisi tehdessäsi nettisivuillamme varaston vuokrasopimusta ja niin hyvitämme kyseisen summan ensimmäisestä varaston vuokrasta. Tarjous koskee vain uusia varastosopimuksia.

Kaipaatko lisää tietoa pienvarastoista?

Cityvaraston intraktiivinen asiakaspalvelija vastaa usein kysyttyihin kysymyksiin nettisivuillamme. Ohjeita, vinkkejä ja kokemuksia -osioon on koottu kattavasti artikkeleita kaikkeen pienvarastointiin liittyvästä. Ajankohtaiset tarjoukset löydät Tarjoukset -sivulta.  Asiakaspalvelumme on myös käytettävissäsi!

Soita 029 1234 700  ja kysy lisää!


Pienvarastointi

Cityvarastolta saat 1-20m² pienvarastot tavaroiden säilytystä varten. Meillä on ympäri Suomen toimipisteitä joissa voit varastoida vaikkapa koko kotisi irtaimiston. Asiakkaitamme ovat muun muassa muuttajat, remontoijat, opiskelijat, jatkuvan lisätilan tarvitsijat sekä erilaiset yritykset. Pienvarastojen lisäksi Cityvarastolta saat myös pakettiautot, muuttolaatikot sekä pakkaustarvikkeet. Voit vuokrata ja varata nämä kaikki palvelut verkkosivuiltamme tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 029 1234 700.