Omatoiminen muutto vai muuttopalvelu

Muutto on usein iso urakka, ja tavaroiden siirtäminen vaatii suunnittelua. Miten siirrät tavarat? Muutatko omatoimisesti vai käytätkö muuttopalvelua? Lue artikkeli, niin tiedät miten nämä kaksi eroavat toisistaan.

Omatoiminen muutto – vapautta ja säästöjä

Jos haluat tehdä muuttoa joustavalla aikataululla ja säästää rahaa, omatoiminen muutto voi olla hyvä vaihtoehto. Tämä vaihtoehto antaa sinulle joustavuutta, sillä voit tehdä muuton omaan tahtiin. Vuokraa Cityvaraston yhteistyökumppanin PakuOvelle.com pakettiauto, ja muuta tavarat silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Pakettiauton vuokraaminen on helppoa ja kätevää. Voit noutaa pakettiauton ja hoitaa muuton itsenäisesti, jolloin säästät muuttopalvelun kustannuksissa. Tämä sopii erityisesti pieniin muuttoihin tai tilanteisiin, joissa sinulla on jo apua tarjolla, esimerkiksi ystäviltä tai perheeltä.

Omatoimisen muuton plussat

  • Voit vuokrata pakettiauton joustavasti juuri silloin, kun sinulle sopii. Voit itse päättää muuttoaikataulun ja siirtää tavarat.
  • Pakettiauton vuokraus onnistuu helposti verkossa, ja maksat vain ajasta, jolloin autoa todella tarvitset – näin säästät kustannuksissa.
  • Omatoiminen muutto antaa sinulle täyden hallinnan siitä, miten tavarat pakataan ja siirretään.
  • Tilanteessa kun kaikki tavarat ei mahdu uuteen kotiin. Esimerkiksi, kun muutat isommasta asunnosta pienempään. Pakettiauto auttaa siirtämään tärkeimmät tavarat suoraan uuteen asuntoon, ja ylimääräiset voit helposti siirtää Cityvaraston pienvarastoon odottamaan, kunnes olet saanut kaiken järjestettyä. Tämä antaa sinulle tilaa ja aikaa järjestää uudet tilat rauhassa ilman kiirettä tai ylimääräistä stressiä.

Omatoimisen muuton haasteet

  • Aikaa vievä, sillä kaikki tavaroiden pakkaaminen, siirtäminen ja purkaminen on vastuullasi.
  • Fyysinen rasitus voi olla haaste, koska raskaiden huonekalujen ja tavaroiden kantaminen voi olla vaativaa.
  • Stressi, sillä itsenäinen muuttaminen vaatii organisointia, mikä voi lisätä painetta.

Muuttopalvelu - helppoutta ja huolettomuutta

Jos haluat välttää muuttostressin ja jättää tavaroiden siirtämisen ammattilaisten käsiin, muuttopalvelu on vaivaton ja tehokas vaihtoehto. Opiskelijamuutot muuttopalvelu, on osa Cityvarasto-konsernia, ja hoitaa tarvittaessa koko muuttoprosessin puolestasi – sinun ei tarvitse huolehtia tavaroiden siirrosta!

Muuttopalvelu sopii erityisesti, jos sinulla on iso muutto tai kiireinen aikataulu. Muutto-alan ammattilaiset hoitavat tavaroiden kantamisen ja varmistavat, että ne kuljetus tapahtuu turvallisesti. Tämä vaihtoehto on hyvä valinta silloin, jos sinulla ei ole apuvoimia tai et halua itse osallistua raskaiden tavaroiden siirtämiseen.

Muuttopalvelun plussat

  • Muuttopalvelu on vaivaton vaihtoehto, sillä ammattilaiset hoitavat kaiken puolestasi, ja sinä säästät sekä aikaa että vaivaa.
  • Turvallisuus on taattua, kun muuttotiimi käsittelee tavaroitasi varoen ja kuljettaa ne turvallisesti varastolle.
  • Muuttopalvelu on myös nopea, sillä useimmiten koko prosessi hoituu vain muutamassa tunnissa, joten saat asunnon tyhjäksi nopeasti.
  • Joskus muutto tulee eteen nopealla aikataululla, eikä tavaroille löydy heti uutta paikkaa. Tällaisessa tilanteessa muuttopalvelu on erinomainen ratkaisu. Ammattilaiset hoitavat asunnon tyhjennyksen nopeasti, ja tavarat voidaan viedä Cityvaraston pienvarastoon säilytykseen siksi aikaa, kunnes löydät niille pysyvän paikan. Tämä antaa sinulle joustavuutta ja helpottaa muuttoaikaa ilman kiirettä miettiä tavaroiden sijoittamista.

Muuttopalvelun haasteet

  • Muuttopalvelun käyttäminen tuo mukanaan kustannuksia, sillä se on yleensä kalliimpi vaihtoehto verrattuna omatoimiseen muuttoon.

Omatoiminen muutto vs. muuttopalvelu? 

Valinta omatoimisen muuton ja muuttopalvelun välillä riippuu täysin omista tarpeistasi ja muuttosi laajuudesta. Jos haluat säästää rahaa ja pidät vapaudesta tehdä asiat omaan tahtiin, omatoiminen muutto pakettiauton avulla voi olla täydellinen valinta. Toisaalta, jos haluat välttää stressiä ja hoitaa muuton mahdollisimman helposti, muuttopalvelu voi olla paras ratkaisu.

Vuokraa pakettiauto

Tilaa muuttopalvelu

Vuokraa varasto


Muuttajat

Cityvarasto tarjoaa muuttajille kattavaa palvelua. Saat meiltä vuokrattavat pienvarastot, pakettiautot, muuttolaatikot, pakkaustarvikkeet sekä muuttopalvelun. Voit vuokrata ja varata nämä kaikki muuttoa helpottavat palvelut verkkosivuiltamme tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 029 1234 700.