Vapaita toimitiloja loistavalla sijainnilla Espoossa

Jokainen pääkaupunkiseudulla asuva tai työskentelevä tietää, kuinka merkittävässä roolissa sijainti on liikkumisen ja matkan keston kannalta. Maantieteellisesti jo muutama kilometri saattaa pidentää työmatkan kestoa, varsinkin jos käytetään julkisia liikennevälineitä. Pääkaupunkiseudulla matkasta ei puhuta kilometreissä vaan minuuteissa. Nopea vilkaisu reittioppaasta paljastaa, kuinka loistavasta sijainnista puhutaan, kun kyseessä on Espoon Niittykummun toimitilat.

Toimitilat Metroasemien läheisyydessä - Espoo Business Center

Niittykummun toimitiloissa Espoossa sijainnin kanssa ei tule ongelmia kenellekään. Kuljitpa matkasi sitten autolla tai julkisilla, toimitila sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla aivan Länsiväylän kupeessa.  Kaksi metroasemista sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Niittykummun toimitiloista. Loistava etäisyys myös päivittäistä hyötyliikuntaa ajatellen! Länsiväylä kulkee myös aivan toimipisteen vieressä, joten kurvaat autolla kätevästi myös perille. Parkkipaikoistakaan ei tarvitse stressata, sillä niitä on alueella runsaasti.

Toimitilojen läheisyydessä palvelut ja ulkoilumahdollisuudet

Alueen muut palvelut ovat myös erinomaiset. Päivittäiset kauppa-asiat hoituvat kätevästi työmatkan varrella. Jos haluat sopia lounastreffit toimitilan ulkopuolelle, löydät läheltä useita ravintolavaihtoehtoja. Päivän treeni on myös mahdollista tehdä heti työpäivän jälkeen, sillä alueelta löytyy useita liikuntapaikkoja.

Miltä kuulostaisi golf työpäivän päätteeksi tai muutama lyönti rangella ennen työpäivää? Toimitiloista ei ole pitkä matka läheiselle golfkentälle, joten oman svingin viilaaminen onnistuu melkeinpä työn lomassa.

Espoon toimitilat - lähellä luontoa

Vaikka toimitilojen lähellä on kattava määrä palveluja, on luontokin lähellä. Jos haluat keskeyttää työskentelyn hetkeksi ja käydä haukkaamassa happea, pääset nopeasti Haukilahden rantaan nauttimaan raikkaasta meri-ilmasta. Mitäpä jos hoitaisittekin maanantaipalaverin liikkuen ja lenkkeilisitte henkilöstön kanssa rantaan ja reippailisitte sieltä takaisin toimistotiloihin?   

Toimitilat Espoossa tarjoavat kaiken sen, mitä työpäivän aikana ja sen ulkopuolella uskallat toivoa ja tarvitset. Sinun ei kuitenkaan tarvitse luopua helposta kulkemisesta hyötyjen kustannuksella. Kurkkaapa itse alla olevan karttasovelluksen avulla, mitä kaikkea toimitilojen läheltä löytyy ja yllätyt iloisesti!

Soita meille 029 1234 765 ja kysy lisää Espoon toimitiloistamme