Asunnon stailaus myyntiä varten

Muunneltavuus, toiveet, tarpeet ja mielikuvat ohjaavat ostajan päätöksen tekoa, kun hän katsoo asuntoja. Valoisuus, puitteet hyvälle järjestykselle, ja yksityiskohdat kiinnittävät huomion: näitä kannattaa korostaa! Tuo esiin asuntosi parhaat puolet, ja tee asunnon stailaus ammattilaisen tapaan.

Asunnon stailauksen tavoitteena on luoda mielikuva

 

Asunnon stailaus on tärkeä osa asuntokauppaa, sillä se vaikuttaa merkittävästi asunnon myyntinopeuteen ja -hintaan. Voit sijoittaa stailauspalveluun, mutta entä jos haluat toteuttaa asunnon stailauksen pienellä budjetilla? Kokosimme sinulle pro -vinkit, joilla pääset alkuun ja saat asuntosi parhaat puolet esiin.

Stailattu asunto -viihtyisä ja toiminnallinen koti uudelle asukkaalle

 

Ajattele asuntoa potentiaalisen ostajan näkökulmasta. Ensivaikutelma on tärkeä, joten järjestä eteinen huolella. Huonekalujen sijoittelua kannattaa harkita, ja mahdollisesti avartaa tilaa poistamalla ylimääräistä tavaraa. Luo mielikuva siitä, miten asunto voisi toimia ostajan kodiksi. 

Stailaamalla asuntoa, avartamalla tilaa ja esittelemällä seinäpintoja voit vakuuttaa mahdolliset ostajat siitä, että heidän elämänsä mahtuu asuntoon. On suositeltavaa poistaa ylimääräistä tavaraa ja tarvittaessa maalata seinät valkoisiksi, jotta tila vaikuttaa raikkaalta ja avarammalta.

Asunnon stailaus voi tarkoittaa pieniä muutoksia

Asunnon stailaamisen ei tarvitse olla vaikeaa! Vähemmän on yleensä enemmän, ja helpointa on siistiä tekstiilit. Vaaleat kevyet verhot tai ei verhoja ollenkaan, kaunis päiväpeite tai siistit pyyhkeet naulakoissa muuttavat yleisilmettä jo paljon. Jos lattia on kunnossa, kokeile poistaa matot tai vaihda mattojen paikkoja. 

Kun tila on esillä, ja sisustus on kunnossa, ota valokuvia hyvässä valaistuksessa, mielellään luonnonvalossa. Mikäli tarvitset lisää valoa, käytä pehmeää laajalle leviävää valoa. Korosta tilaa ja raikkautta kuvissa. Kun otat kuvia asunnon myyntiä varten, pyri luomaan mahdollisimman neutraali yleisilme. Tavoitteena on tarjota katsojalle mahdollisimman houkutteleva kuva asunnosta. 

 

Somistajan vinkit asunnon stailaukseen

 

  • Avaa verhot, jotta luonnonvalo pääsee sisään. Näin luot tilavan ja valoisan tunnelman. Sijoita huonekalut ja esineet siten, että ne eivät estä kulkua ja että valo pääsee kulkemaan esteettä tilasta toiseen.
  • Korosta asunnon parhaita puolia! Onko asunnossa jokin erityisen kaunis yksityiskohta? Korosta sitä! Asunnon tulisi tuntua kodikkaalta ja viihtyisältä, jotta ostaja voisi kuvitella itsensä asuvaksi siellä. Tämän voi saavuttaa esimerkiksi sijoittamalla tilaan mukavia kalusteita ja koristeita.
  • Vie ylimääräiset tavarat varastoon ennen näyttöjä, siivoa ja pyyhi pinnat. Siisteyden korostaminen on tärkeää, jotta asunnosta saa hyvän ensivaikutelman.
  • Jos et ole varma, miten stailata asunto kysy apua ammattilaiselta.

 

Cityvaraston pienvarastot ovat erinomainen apu asunnon stailauksessa. Kun vie tavaroita pois näkyviltä asunnon myynti sujuu, ja koska sen ulkonäkö on houkuttelevampi potentiaalisille ostajille. Lue miten asiakkaamme Marika varastoi tavarat stailauksen ajaksi.

Artikkelia varten on haastateltu sisustusalan asiantuntijaa. 

Tutustu erilaisiin varastotiloihin 

 


Remontoijat

Cityvarasto tarjoaa remontoijille kattavaa palvelua. Voit tuoda osan tai kaiken kodin irtaimiston vuokrattavaan pienvarastoon remontin ajaksi ja näin helpotat remontin etenemistä. Samalla varmistat, että huonekalut pysyvät puhtaina ja hyväkuntoisina. Saat meiltä myös pakettiauton, jolla voit siirtää tarvittavat remonttivälineet helposti. Myös pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot helpottavat tavaroiden väliaikaista varastointia. Voit vuokrata ja varata nämä kaikki remonttia helpottavat palvelut verkkosivuiltamme tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 029 1234 700.