Ohjeet & Vinkit / Artikkeleita, tietoa ja asiakaskokemuksia

Meille Cityvarastossa on vuosien varrella kertynyt runsaasti tietoa kaikkeen pienvarastointiin ja muuttamiseen liittyvistä asioista. Jaamme mielellämme meille kertynyttä tietoa, vinkkejä ja myös asiakkaidemme tarinoita, jotta pienvarastointi olisi asiakkaillemme entistäkin mukavampaa.

Asunto myyntikuntoon
RemontoijatVinkki

Asunto myyntikuntoon

Olet varmasti joskus käynyt asuntoesittelyssä tai ihaillut sisustuslehtien houkuttelevia kuvia asunnoista ja ihmetellyt, miten asunto saadaan näyttämään siltä, että kaikille tavaroille löytyy oma paikka eikä mitään ole liikaa.

Asunnon stailaus myyntiä varten
RemontoijatVinkki

Asunnon stailaus myyntiä varten

Muunneltavuus, toiveet, tarpeet ja mielikuvat ohjaavat ostajan päätöksen tekoa, kun hän katsoo asuntoja. Valoisuus, puitteet hyvälle järjestykselle, ja yksityiskohdat kiinnittävät huomion: näitä kannattaa korostaa! Tuo esiin asuntosi parhaat puolet, ja tee asunnon stailaus ammattilaisen tapaan.

Varastointia ja asunnon stailausta
RemontoijatAsiakaskokemus

Varastointia ja asunnon stailausta

Aikaisemmin kerroimme kuinka Cityvaraston pienvarastoja kannattaa käyttää asunnon stailauksessa apuna. Totesimme, että on järkevää hankkiutua ylimääräisistä tavaroista väliaikaisesti eroon, jotta asunnon myynti helpottuisi ja asunto näyttäisi “myyvemmältä”. On tutkittu, että hyvin stailattu asunto menee helpommin ja paremmalla hinnalla kaupaksi, kuin asunto, jota ei ole lainkaan stailattu.