Kaivokselan Business Centerin katon alta löytyy kaikki tarvittava

Cityvaraston Kaivokselan Business Center on Vantaalla erinomaisten kulkuyhteyksien varrella sijaitseva toimistohotelli. Saman katon alta löytyvät niin toimistotilat ja aulapalvelu kuin lounasravintola sekä padelkentät. Kuka tahansa voi vuokrata käyttöönsä myös pienvaraston.

Cityvaraston Business Center -asiakkaille on tarjolla kattavat palvelut, jotka mahdollistavat sen, että toimitiloihin liittyvistä asioista ei tarvitse turhaan huolehtia.

– Business Center -asiakkaille tarjoamme postipalvelun ja ilmaisen internet-yhteyden. Vuokraan kuuluu myös toimistotilojen viikoittainen siivous ja tämä aulapalvelu, missä minä olen ottamassa vieraita vastaan ja auttamassa aina, jos joku tarvitsee apua. Tämän lisäksi toimistopuolen asiakkaille löytyy myös Smile Catering -lounasravintola, joka on asiakkaidemme keskuudessa hyvin kehuttu, kertoo aulapalvelun asiakaspalvelija Milla.

Monipuoliset tilat kattavilla palveluilla

Infra- ja maanrakennukseen erikoistunut VSG Infra vuokrasi Kaivokselasta oman toimistohuoneen alkuvuodesta 2022. Ensimmäisen yhteydenoton jälkeen vuokrausprosessi aina ensimmäisestä näytöstä sopimuksen tekemiseen sujui hyvin nopeasti. 

– Meille tuli vuoden vaihteessa tarve löytää toimitila tästä Vantaan alueelta. Siinä kohtaa tämä Business Center tuli meille vastaan ja otimme yhteyttä. Pääsimme tutustumaan paikkoihin todella nopeasti, muistelee VSG Infran toimitusjohtaja Ville Mäkelä

– Täällä on paljon variaatioita eri kokoisille toimistoille. Tämä kokonaisuus toimii meillä erittäin hyvin ja tarjottavat palvelut ovat todella kattavat, Mäkelä kuvailee. 

Myös Open Padel halusi löytää Vantaalta itselleen sopivat toimitilat. Hyvän sijainnin lisäksi tärkein kriteeri oli tilojen riittävä korkeus.  

– Olemme erittäin yhteisöllinen padelin tarjoaja. Meillä on tällä hetkellä toimintaa yhteensä kuudessa eri kaupungissa ja melkein 50 kenttää. Vajaat kolme vuotta sitten etsimme kovasti sopivia toimitiloja näiltä suunnilta. Päädyimme neuvottelemaan Cityvaraston kanssa ja heiltä löytyi sopivan kokoinen ja korkea tila, muistelee Nordic Padel Oy:n perustajaosakas Matias Kuusinen.

– Ensimmäinen hallimme on nyt ollut täällä 2,5 vuotta ja sitä ollaan laajennettu kahteen kertaan. Nyt avasimme myös uuden, isomman puolen, Kuusinen kertoo ja viittaa aivan upouusiin kenttiin. 

Apua saa aina

Sekä Kuusinen ja Mäkelä ovat olleet hyvin tyytyväisiä Cityvarastoon vuokranantajana. Apua saa aina kun sitä tarvitsee ja sovituista asioista pidetään kiinni. 

– Meillä on sujunut yhteistyö erittäin mallikkaasti. Kaikki, mitä on sovittu ja luvattu, on myös pitänyt. Meille tämä on ollut kokonaisuutena erittäin toimiva paketti, Mäkelä kuvailee. 

– Meilläkin on mennyt kyllä äärimmäisen hyvin. Vuokraisäntä vastaa aina puhelimeen, mikä on tietysti minulle iso asia. Soittelen varmaan monesti sellaisiin aikoihin, kun ei oikeasti saisi, mutta hän vastaa silti. Apua on aina saanut kun sitä on tarvinnut ja ongelmat on ratkottu yhdessä. Minun on vaikea nähdä, että meille olisi ketään mielekkäämpää kumppania, jonka kanssa toimia, Kuusinen kiittelee.


Vuokraa toimistohuone Vantaan Kaivokselasta tai soita 029 1234 700


Yrityksille

Cityvarasto vuokraa yritysasiakkaille pienvarastoja, toimistotiloja, postilokeroita. Saatavilla on lähetysten vastaanottopalvelu. Business Centerit puolestaan ovat täyden palvelun toimistohotelleja, joissa on vuokrattavana eri kokoisia toimistotiloja. Soita 029 1234 700 ja kysy lisää!