Varastotilaa Espoossa vuokraa Cityvarasto

Marikan kokemuksia Cityvarastosta

Marika perheineen asui Espoon Laurinlahdessa 3h+keittiö paritalossa. He totesivat asunnon käyneen liian pieneksi ja päättivät ostaa isomman. Ensin kuitenkin vanha asunto piti saada myydyksi.

varastoon menossa Antti Latvala

Marika etsi internetin googlesta pienvarastoja hakusanalla varastotilaa. Hän vertasi eri pienvarastoyrityksiä, joilla on varastotilaa Espoossa. Lopulta hän päätyi Cityvarastoon. Kysyimme Marikalta, miksi juuri Cityvarasto? “Cityvarastosta syntyi heti ensi näkemältä luotettava vaikutelma. Nettisivut olivat selkeät ja kaikki tiedot mitä tarvitsimme löytyi helposti. Esim.hinnat olivat selkeästi esillä ja muutenkin huomasimme heti, että Cityvarasto on pienvarastoalan edelläkävijä” Marika kertoi. 

Laajalahden cityvarastossa

Marika otti puhelimitse yhteyttä Cityvarastoon ja sopi tapaamisen Espoon Laajalahden Cityvarastolle. Hänelle pienvarastoja lähtnäyttämään Cityvaraston Antti Latvala, joka palvelee asiakkaita PK-seudulla. Alustavasti oli sovittu, että 5m²:n varasto voisi riittää. Marika kertoi, että he tulevat varastoimaan pienvarastoon pari lipastoa, hyllyn, paljon kirjoja, lasten leluja, vaatteita, urheiluvälineitä sekä kaikki kesäkalusteet. 

varastoasiakas

Todettuaan 5m²:n pienvaraston sopivan kokoiseksi Cityvaraston Antti ohjasi Marikan Laajalahden toimistoon, jossa sopimus pienvaraston vuokraamisesta tehtiin. Aikaa koko urakkaan meni n.10 minuuttia. Sopimuksen teon jälkeen oli vuorossa ensimmäisen kuukauden vuokran maksu. Maksun voi suorittaa käteisellä ja pankki-tai luottokortilla. 

Usein Cityvaraston asiakkaat tuovat tavaransa itse varastolle, kuten tässäkin tapauksessa. Ja seuraavana päivänä asunnon stailausta varten varastoimat tavarat saapuivatkin Cityvarastoon. 

Sitten oli aika keskittyä olennaiseen eli asunnon myyntiin. Kiinteistövälitysfirma otti asian hoitaakseen ja laittoi asunnon esille. Asunnossa pidettiin ensimmäinen näyttö ja kuinkas kävikään? Kaupat tuli heti! Ja tältä asunto näytti stailauksen jälkeen: “Uskon, että asunnon stailaus eli ylimääräisten tavaroiden varastointi Cityvarastoon edesauttoi asunnon myynnissä“, totesi Marika heti tuoreeltaan hymyillen.

Ja tältä asunto näytti stailauksen jälkeen:

             

Lue lisää varastoaiheisia artikkeleita täältä