Toimitilat business centerissä auttavat yrittäjää keskittymään yrityksen toimintaan 

Yrittäjyys on nykyään valtiontalouden näkökulmasta elintärkeää. Se tuo varoja Suomen valtiolle ja tarjoaa tuhansia työpaikkoja vuosittain suomalaisille. Tämä on huomattu myös lukioissa ja yliopistoissa joissa pyritään kannustamaan nuoria yrittäjyyden tielle perinteisen työllistymisen sijaan. Pienelle valtiolle, kuten Suomelle yrittäjyys luo uusia mahdollisuuksia globaalissa maailmantaloudessa. 

Yrittäjänä aloittaminen on kuitenkin kaikkea muuta kuin helppoa ja yrittäjäksi haluava painii mielessään kuinka selvitä yrityksen perustamisen jälkeen juoksevista kuluista, joita yritykselle syntyy. Moni aloittaa yrityksen pyörittämisen omasta kodistaan käsin, mutta aina sekään ei ole mahdollista ja yritys tarvitsee modernit toimitilat toimiakseen.

Cityvaraston business center palvelun valoisat toimitilat

Business center on palvelu, joka vuokraa aloitteleville pienyrityksille sekä jo pidenpään yrittäjinä toimineille tarvittavat toimitilat. Nämä toimitilat kattavat suurimman osan yrityksen tarpeista ja tukevat samalla yrityksen laajenemista. Business center palvelukonsepti säästää mm. aloittelevan StartUp-yrityksen suurilta erillisiltä kuluilta, joita kertyisi, jos jokainen yrityksen tarvitsema palvelu pitäisi hankkia eri lähteestä suurin hinnoin.

Oivana esimerkkinä toimitilan tarjoajista on Cityvaraston Business center Niittykummussa. Cityvaraston Business centerin toimitilat sisältävät kaiken, jota aloittava yritys tarvitsee suurin eduin. 29 toimistohuonetta sekä 2 neuvottelutilaa takaavat riittävät toimitilat, joissa ergonominen valaistus ja moderni sisustus tuovat viihtyvyyttä ja ammattimaisuutta. Katso lisää tietoa ja hintoja Cityvaraston tarjoamista toimitiloista.

Business center on paljon muutakin kuin vain toimitiloja

Toimitilojen lisäksi Cityvarasto tarjoaa asiakkaalleen kaikki muutkin palvelut, jota toimivan yrityksen pyörittämiseen vaaditaan. Nopea valokuitu internet yhteys takaa toimivan ja nopean tiedonsiirron ja näin nopeuttaa kaikkea yrityksen toimintaa verkossa. Business centerin aulapalvelu ja neuvottelutilat tarjoiluineen luovat viihtyvyyttä arkeen ja helpottavat suunnittelua/keskustelua mukavissa merkeissä. Ja vielä kaiken päälle mukana tulee siivouspalvelut, jotka varmistavat työtilojen siisteyden ja ergonomisuuden.

Business centerin toimitilat ovat turvallisia ja säästävät yrityksen monilta arkaluonteisen materiaalin säilytykseen liittyvistä huolista. Jokaisen toimiston ovi on pin-koodilla salattu ja käytävät on valvontakameroin varustettuja, jotta mahdolliselta ilkivallalta säästyttäisiin. Myös vuorokauden ympäri toimiva puhelinpäivystys kuuluu palveluihin, jota Cityvarasto tarjoaa ja mahdollistaa sujuvan ja ammattimaisen yritystoiminnan. Toimisto- ja neuvottelutilojen lisäksi ei tavallisia oleskelutiloja ole myöskään unohdettu. Kodikkaissa oleskelutiloissa voi viettää lounastaukoa tai muuten vain palautua monen tunnin kovasta työurakasta. Pienenä yksityiskohtana myös Business center tarjoaa kahvit, teet ja toilettitarvikkeet, jotka ovat kirsikka kakun päällä viihtyisyyden kannalta.

Cityvaraston Business centerin tarjoamat toimitilat sijaitsevat suorien liikenneyhteyksien juurella ja tarjoaa mahdollisuuden vuokrata autopaikkoja yrityksen niitä tarvittaessa. 

Kiinnostuitko Business centerin toimitiloista? Soita numeroon 029 1234 765 ja kysy lisää vapaista toimitiloista.