Muuttolaatikon elämää

Päiväni muuttolaatikkona

Olen muuttolaatikko nro 359. Meitä on monta sataa, siksi en pääse kovin usein liikenteeseen, mutta tänään on onnen päiväni. Mukavan oloinen rouva tuli hakemaan 50 laatikkoa. Ovat muuttamassa, mutta remontin takia kaikki tavarat täytyy laittaa varastoon kuukaudeksi.

Meidät viedään pakettiautolla pariskunnan taloon, joka on ihanalla paikalla järven rannalla, mietin miksi he muuttavat täältä pois. Lopulta syykin selvisi! Pariskunnan kunto ei enää ole entisensä ja pihan hoito on liian raskasta. Harmi!

Mietin mitä tavaroita minä saan säilyttääkseni. Kaverini laatikko nro 358 saa isännän remonttitavaroita. Tavarat ovat vähän likaisia, mutta kaverini ei moisesta hätkähdä. Hyh, minä haluan siistimpää tavaraa! Taidan olla pikkaisen hienohelma.

Jes, saan ihanalta tuoksuvia lakanoita ja pyyhkeitä. Ovatpa pehmeitä!

Nyt tulee tauko pakkaamiseen, kun isäntä ja rouva kinastelevat jostain vanhasta perintökulhosta. Ei se kovin nätti ole, mutta rouvalle tärkeä ja arvasinhan minä että se pakataan mukaan. Isäntä huokaa vain syvään ja sanoo: "olkoon sitten".

Kaikki on pakattu ja meidät laitetaan takaisin pakettiautoon. Kas, tuttu paikka. Cityvaraston logo näkyy jo. Meidät siirretään 10 neliömetrin varastoon. Isäntä kyllä ihmettelee miten kaikki tänne voi mahtua, mutta rouva sanoo, että sitten otetaan toinen, jos ei mahdu.

Pääsen pinon päällimmäiseksi. Täällä on hyvä olla!