Meidät myyjät voisi päivittää tanssitaidon osalta. Valssia, foxia, tangoa, what ever. Kaikki käy!

Olisihan kiva osata foxia tai tulista ja kuumaa tangoa, mutta osaan vain tiputanssin. Illan istujaisissa on muuten hieman noloa tanssia tiputanssia asiakkaiden edessä. Oletko kokeillut? Yleensä musiikki vaan ei täsmää tiputanssiin.

 -Tiputanssi
On helppo ja hauska, koska siitä jää molemmille iloinen ja harmiton mieli. Jutut lentelee ja nauru raikaa. Tanssiaskel on kevyt ja reipas. Toisaalta tiputanssi on kuitenkin hieman kavala, koska asiakas ei välttämättä jää myyjän mieleen.

 -Sadetanssi
Tilanne on usein asiakkaan kannalta kestämätön, kuivaa on ja kaikki apu on tarpeen. Autan hyvin mielelläni!

-Kuuma tango
Kuumassa tangossa asiakas viestii yksinkertaisesti: Ann-nyyy, enemmän alennusta varasto vuokrasta. Miesmyyjä haluaisi tietenkin pitäytyä normissa. Mies myyjää viedään tässä kuin pässiä narussa.
Voisitko Åke hieman auttaa?

 -Discotanssi
Asiakas on niin vapaa, ettei meinaa perässä pysyä. Välillä hän saattaa kadota kulman taakse tarkistamaan millaisia pienvarastoja siellä oikein on.

 Tuossa oli muutamia esimerkkejä tanssin muodossa omista asiakastapaamisistani Cityvaraston myyntitehtävissä.

 Cityvarastolla on käynnissä osakeanti osoitteessa: www.invesdor.fi
Voit ilmoittautua sijoittajatapahtumaan vaikka heti. Tilaisuus on maksuton ja se järjestetään 3.6.2015 tilaisuus alkaa 17:00 http://www.eventbrite.com/e/investor-event-invesdor-and-cityvarasto-tickets-16690372353?aff=es2

-Discomies-