Kuva pienvarastosta - miltä varastot usein näyttävät

Monta kertaa me markkinoinnista vastaavat annamme siloitellumman kuvan tuotteesta, jota olemme myymässä. Tiedäthän ne hienot, jopa maalaukselliset kuvat, jossa kaikki on kohdallaan eikä mikään pistä silmään. Huonekalut ja tavarat on sommiteltu hienosti ja kaunis mannekiini hymyilee etualalla. Kuvat on raskaasti käsitelty photoshopilla, niin että kaikki on puhdasta ja kiiltävää.

Muistat varmasti erään nimeltä mainitsemattoman hampurilaisyrityksen kuvat hampurilaisista. Pihvit ovat paksuja, salaattia on paljon ja juusto pursuaa. Todellisuus on aivan jotain muuta kun saat hampparin eteesi. Välillä näyttää kuin tiejyrä olisi litistänyt hampurilaisen alleen! Tai tilaat verkkokaupasta tuotteen, joka näyttää laadukkaalta. Hinta vain hämmästyttää! Kuinka se voi olla noin halpa ja kuitenkin niin laadukas? Paketin saavuttua avaat sen jännittyneenä!

Me Cityvarastolla emme halua johtaa sinua harhaan. Jos sanomme, että meiltä saat hyvää asiakaspalvelua, niin voit olla varma, että lupaus toteutuu. Tai jos sanomme, että varaston vuokraukseen ei tule mitään lisäkuluja tai ns.piilokuluja, niin voit olla rauhallisin mielin. Meidän hinnat löydät hinnastostamme ja niihin ei lisätä mitään.