Pienvarasto apuna kodin myymisessä  

Pienvarasto asunnon myynnin edistämisessä? Mitä ihmettä ja miksi? “Kyllähän meidän koti kauniiksi saadaan ja tavarat siististi omille paikoilleen, säästetään ja laitetaan tavarat kaappiin”, tuumaa moni kotinsa myyntiin laittava.

Siinä vaiheessa, kun kaikki kaapit on työnnetty ääriään myöten täyteen ja omaan varastokoppiin ei mahdu enää mitään, voi ajatus pienvarastosta alkaa houkuttaa. 

vie tavarat pienvarastoon

Varsinkin siinä vaiheessa, kun asunnonvälittäjä muistuttaa, että mahdollinen ostaja saattaa kurkata eteiskaappiin tarkistaakseen millaiset tilat takeille on, on paniikki jo varmasti valloillaan. Ei hätää. Ennakoi ja vuokraa pienvarasto jo ennen panikointia, sillä varastotilan vuokraamisessa on monia hyötyjä asunnon myyntiä ajatellen.

Asunnon myynti on tärkeä tapahtuma, jossa tunteet ovat pelissä

Asunnon myyntiin laittaminen on iso prosessi. Jo pelkästään ajatus siitä, että oma koti komeilee internetin myynti-ilmoituksissa saattaa ahdistaa. Kaikkihan näkevät, miten olet sisustanut kotisi ja millaisiin ratkaisuihin olet päätynyt. Koti on monelle pyhä asia ja kritiikki omia sisustusvalintoja kohtaan tuntuu pahalta. Siinä vaiheessa, kun viereisen taloyhtiön rouva mainitsee lähikaupassa huomanneen myynti-ilmoituksesi netissä, alkavat posket punottaa. Pienvarastoon voit varastoida kaiken henkilökohtaisen tavaran, jota et halua esitellä muulle yleisölle. Omat käsityöt, hetken huumassa ostetut koriste-esineet ja perheen valokuvat viet muiden katseilta helposti piiloon pienvarastoon.

Raivaa kotisi näyttämään hyvältä ja myyvältä

Kun katselet asuntoilmoituksia ja sisustuslehtien kuvia, näyttävät asunnot yleensä isommilta ja väljemmiltä. Toki kuvanmuokkauksella saadaan myös ihmeitä aikaan, mutta tuo illuusio häipyy nopeasti asuntoesittelyssä.  Lipastot kätkevät sisuksiinsa asusteet ja muut pienesineet, mutta samalla ne tukkivat seinät ja kodin tilat. Raivaa kotisi lipastoilta ja turhilta

auto täynnä romuahuonekaluilta. Kun ylimääräiset huonekalut on raivattu pienvarastoon, voit järjestystä muuttamalla luoda lisää tilan tuntua huoneisiin.

Pienvarasto auttaa kodin stailauksessa

Osa oman varaston tavaroista kannattaa myös viedä näyttöjen ajaksi pois. Mahdollinen ostaja haluaa nähdä, mihin harrastevälineet mahtuvat. On varmasti eri asia kurkata avaraan ja siistiin varastoon kuin sellaiseen, jonka hyllyt pursuavat tavaraa ja ostaja saa pahimmassa tapauksessa laskettelumonon päähänsä. Jätä kuitenkin joitain tavaroita varastoon, sillä tilaa on helpompi hahmottaa, kun se ei ole ihan tyhjä.

Asuntoesittelyä varten kannattaa piilottaa ainakin omat hygieniatuotteet, pyykkikori ja tiski- ja vessaharjat. Kun kaapit on työnnetty ennestään täyteen, on ainoa paikka tavaroille auto. Kun vuokraat pienvaraston, jonne voit varastoida ne tavarat joita et tarvitse päivittäin tai viikoittain, jää kaappitilaa näille piilotetaville tavaroille. Näin sinun ei tarvitse lähteä asuntoesittelyä karkuun vessaharja kainalossa. Myös kodin siistinä pitäminen on huomattavasti helpompaa, kun kotiin jääville tavaroille on oma paikka. Kun tavarat on asetettu omille paikoilleen, riittää suursiivouksen sijaan kevyt siistiminen ennen näyttöä.

Moni käyttää pienvarastoa muuton aikana

Pienvaraston vuokraaminen voi myös helpottaa tulevaa muuttoa, kun osa tavaroista on jo poissa. Käytä aikaa varastoimiseen ja nimeä laatikot, niin tiedät, mitä olet varastoinut. Fiksu muuttaja pakkaa varastoon sesonkitavarat ja nimeää laatikot huolellisesti. Näin voit jättää tavarat pienvarastoon pidemmäksi aikaa, jos haluat että myöskään uudessa kodissa ei tule enää tavarakaaosta.

Vuokraa pienvarasto helposti netistä tai soita 029 1234 700 ja sovi tapaaminen varastolle!