Siirry tekemään sopimus

Ajankohtaista / Uutisia ja tiedotteita Cityvarastolta

Cityvarasto Oyj osti PakuOvelle.comin

16.10.2020

Cityvarasto Oyj osti PakuOvelle.comin

Cityvarasto Oyj on laajentanut palvelujaan hankkimalla PakuOvelle.comin koko osakekannan.

Parannamme lämmöneristystä ja pienennämme ympäristövaikutuksia Pitäjänmäellä

16.6.2020

Parannamme lämmöneristystä ja pienennämme ympäristövaikutuksia Pitäjänmäellä

Cityvarasto Oyj on sitoutunut vähentämään ympäristökuormitusta, ja tarkkailemme energian- ja vedenkulutusta kaikissa toimipisteissämme. Etsimme jatkuvasti mahdollisuuksia pienentää ympäristövaikutuksiamme. Kiinteistöjen lämmitykseen haemme energiatehokkaita ratkaisuja ja selvitämme muun muassa mahdollisuutta siirtyä käyttämään osittain aurinkoenergiaa.

23.3.2020

Koronavirus

Haluamme suojella asiakkaitamme sekä henkilökuntaamme sekä vähentää koronaviruksen leviämistä. Tutustu tekemäämme ohjeistukseen.

Pohjoismaiden suurin pienvarasto-kiinteistö Länsi-Vantaalle

23.10.2019

Pohjoismaiden suurin pienvarasto-kiinteistö Länsi-Vantaalle

Vantaan Kaivokselaan avautuu kuluvan vuoden lopulla moderni pienvarastohotelli, josta löytyvät kaikki varastointiin ja muuttoon liittyvät palvelut. Voit vuokrata muuttolaatikkoja sekä hankkia ja vuokrata muita muutossa tarvittavia tuotteita.

1.9.2017

Cityvarasto Oy:lle toinen toimipiste Ouluun

Cityvarasto Oy:n kasvu jatkuu. Yhtiö osti 22. joulukuuta 2016 Oulusta n. 2000 neliön kiinteistön pienvarastoliiketoimintaa varten. Kiinteistö sijaitsee Alppilan kaupunginosassa osoitteessa Kaarnatie 24.

Cityvarasto Oy yhdeksi Pakuovelle.comin omistajista

13.1.2017

Cityvarasto Oy yhdeksi Pakuovelle.comin omistajista

Suomen suurin valtakunnallinen pienvarastoyhtiö Cityvarasto on yksi Suomen suurimpien pakettiautonvuokrausyritysten Pakuovelle.comin uusista omistajista.

3.4.2016

Homebox liikentoimintakauppa

Cityvarasto on ostanut 1.3. Seinäjoella toimineen Homebox Itsepalveluvaraston liiketoiminnan ja jatkaa pienvarastopalveluiden kehittämistä myös Seinäjoella.

23.9.2015

Ownersportal information

Osakkaat voivat nähdä osakkeensa Ownersportal.net sivuilla https://ownersportal.net/ . Sivustoa ylläpitää Invesdor.

1.1.2014

Cityvarasto Oy osti Turun Minivaraston 8.1.2014

Cityvarasto Oy on ostanut Turun Minivarasto Oy:n liiketoiminnan 8.1.2014. Turun Minivarasto on ollut markkinajohtaja pienvarastoalalla VarsinaisSuomen talousalueella.

20.8.2013

Cityvarasto Oy avaa uuden toimipisteen Vantaalle

Cityvarasto Oy:n uusi pienvarastokohde n. 1600 m² avataan Vantaan Myyrmäessä syksyn 2013 aikana Isomyyrin kauppakeskukseen.

20.8.2013

Cityvarasto Oy laajentaa toimintaansa Turussa

Cityvarasto Oy on ostanut kiinteistön Pitkämäenkatu 9:ssä Naantalin pikatien varrelta vain reilun kilometrin päästä kauppatorilta. Cityvarasto Oy jatkaa pienvarastotoimintaansa nyt kahdessa toimipisteessä Turussa.

23.5.2013

CIityvarasto Oy avasi pienvarastopalvelut Oulussa

Cityvarasto Oy on aloittanut pienvarastojen vuokrauksen yksityisille ja yrityksille nyt myös Oulussa, osoitteessa Sammaltie 80 (Posanlenkki 14).