Koronavirus

Arvoisa asiakkaamme!

Haluamme suojella asiakkaitamme sekä henkilökuntaamme sekä vähentää koronaviruksen leviämistä. Olemme tehneet seuraavat muutokset ja ohjeistukset:

  • Sopimukset voi tehdä normaalisti verkkokaupassamme kontaktien vähentämiseksi
  • Ota yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 029 1234 700, jos haluat nähdä varaston ennen vuokrausta
  • Helsingin Metsälän, Tampereen Viinikankulman sekä Turun Pitkämäen myymälät on suljettu toistaiseksi suojellaksemme asiakkaitamme sekä henkilökuntaamme
  • Varastoilla voi asioida normaalisti aukioloaikojen puitteissa. Muistathan pitää vähintään 2m etäisyyden toisiin ihmisiin.
  • Aivasta paperinenäliinaan tai kyynertaipeeseen

Seuraamme päivittäin koronavirustiedotteita, viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä. Tätä sivua päivitetään tarvittaessa.

Jos sinulla on kysyttävää ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 029 1234 700. Autamme ja neuvomme mielellämme kaikissa kysymyksissä! Mukavaa varastointia kaikille ja tästä selvitään yhdessä! 

Lue lisää

Viinikankadun liittymä suljettu

Kreate rakennusyhtiö on tiedottanut sulkevansa Iidesaukion ja Viinikankadun liittymän sillan telinetöiden aikana maanantaina 23.3.2020. Kulku Viinikankadulle tapahtuu Iidesrannan kautta.

 

Lue lisää

STORAGE taidenäyttely Helsingin Metsälässä / PERUTTU

NÄYTTELY ON PERUTTU JA SIIRRETÄÄN TOISEEN AJANKOHTAAN

STORAGE on näyttely varastoinnin taiteesta, teollisesta kaupunkitilasta ja ihmisten tarpeesta säilyttää. Varastoihin installoidut teokset muodostavat kokonaisuuden, joka kysyy millaisia esittämisen muotoja urbaani tila mahdollistaa.

Lue lisää

Uusi myymälä Keravalle

Cityvarasto kerava

Cityvarasto on avannut uuden myymälän Keravalle osoitteeseen Ketjutie 3. Myymälässä asiakkaita palvelee vuokrausneuvottelija Tuija Auvinen arkisin klo 9-17. 

Lue lisää

Columbuksessa hissiremontti

Citycon aloittaa Vuosaaren Columbuksessa S-marketin puoleisten hissien remontin viikolla 38. Remontti valmistuu marraskuun alkupuolella. Koko remontin ajan on kuitenkin toinen hissi käytössä. Pahoittelemme remontista aiheutuvaa vaivaa.

Lue lisää

Pahvilaatikko tarjous!

Saimme erän edullisia pahvilaatikoita Helsingin Metsälän myymäläämme. Nyt 4 kpl pahvilaatikoita vain 10 €. Nouda tuotteet osoitteesta Läkkipänkuja 7, 00620 Helsinki.

Lue lisää